Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Липень » 9 » Новий голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із громадськістю області
18:21
Новий голова Львівської ОДА Маркіян Мальський зустрівся із громадськістю області

 

ПЕРШЕ ЗНАЙОМСТВО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 9 липня, у Львівському палаці мистецтв відбулася відкрита зустріч

г

голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського з представниками громадськості.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Серед учасників зустрічі – представники Громадських рад Львівщини, об`єднань роботодавців, профспілок, а також Червоного Хреста«Я готовий прямо працювати з кожним, знову ж таки з розумінням пріоритетності проблем. Сподіваюсь на вашу підтримку в цій роботі. Адже у нас з вами одна ціль - безпечна, розвинута, гарна, спокійна, інтелігентна і виважена Львівщина», – зазначив Маркіян Мальський.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В межах зустрічі порушили актуальні питання, серед яких підтримка людей з інвалідністю, сімей бійців ООС та учасників збройного конфлікту на сході України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Нам потрібна системна робота, тому що, справді, індивідуальних проблем є багато, але «лікуючи» кожну індивідуальну проблему, ми не матимемо достатньо ресурсів, щоб системно підійти до їх вирішення. Окрім індивідуальних також є багато стратегічних питань, по них буде проведено аудити відповідно кожного департаменту управління і так далі. Відтак, разом з експертними групами, членами Громадської ради ми зробимо роботу над тим, щоб були системні стратегічні зміни», - сказав у своєму виступі голова ЛОДА М.Мальський.

 

У зустрічі взяла участь також і членкиня Громадської ради при ЛОДА, координатор програми Червоного Хреста з психосоціальної підтримки у Львівській області Уляна Стельмах.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На знімку: (зліва направо) Лідія Байчишин, заступник голови Громадської ради, Маркіян Мальський, новий голова Львівської ОДА, Уляна Стельмах, членкиня Громадської ради при ЛОДА, координатор програми Червоного Хреста з психосоціальної підтримки у Львівській області.

 

 

Уляна Михайлівна привітала нового голову ЛОДА Маркіяна Мальського з вступом на нову посаду і заручилася його підтримкою Червоного Хреста на майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На знімку: Маркіян Мальський  і Уляна Стельмах з членами Громадської ради при ЛОДА.

 

 

 

Прощаючись, Маркіян Мальський сказав: «Такі зустрічі є дуже корисні, адже громадськість може поставити будь-які запитання. Я новопризначений службовець, тому розумію, що люди хочуть побачити тих людей, які будуть виконувати ті, чи інші функції держави. І відповідно, ми працюватимемо в тому числі в тих напрямках, які тут озвучували. Я дякую усім, хто сьогодні був присутній та готовий до таких зустрічей в подальшому».

 

Користуючись нагодою, Уляна Стельмах провела сьогодні зустрічі й з іншими членами Громадської ради при ЛОДА.

 

 

 

 

 

 

На знімку (зліва направо) Василь Євгенюк, директор страхової компанії СКУСГ, Василь Ільків, перший заступник голови Громадської ради при ЛОДА, Уляна Стельмах, представник Червоного Хреста, Андрій Болюбаш, голова Громадської ради при ЛОДА.

 

Про проблематику психосоціальної підтримки ВПО та родин бійців, полеглих у боях на сході України, Уляна Михайлівна поговорила з відповідальними працівниками сфери культури і бюджетної політики на Львівщині, котрі можуть надати посильну допомогу у цьому питанні.

 

 

 

 

 

 

На знімку: (зліва направо) Юрій Візняк, директор Львівського палацу мистецтв, Уляна Стельмах, представник Червоного Хреста, Іван Собків, член бюджетної комісії Львівської обласної ради.

 

На зустрічі Уляною Михайлівною було вирішено й інші питання, які заплановані на липень – серпень у програмі Червоного Хреста з ПСП по Львівській області.

 

Фото – автора і прес-служби ЛОДА

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ,

членкиня правління Львівської обласної  організації ТЧХУ

 

Переглядів: 543 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024