Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Липень » 29 » Американський Червоний Хрест приймає пожертвування через BitPay
18:32
Американський Червоний Хрест приймає пожертвування через BitPay

 

 

ПЛІДНА  СПІВПРАЦЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Американський Червоний Хрест і фінансова компанія BitPay – надійні партнери.

 

 

З кожним роком кількість організацій, які займаються благодійністю на благо людства зростає по всьому світу, і як уже знають багато некомерційних організацій, приймати пожертвування в Біткоінах – відмінна стратегія. Наприклад, Фонд Вікімедіа отримав більше 100 000 доларів у вигляді пожертвувань в Біткоінів всього за перший тиждень після прийняття криптовалюти.

 

Беручи Біткоіни, ви отримуєте нульовий ризик повернення коштів некомерційним організаціям, а пожертвування відбувається швидко і легко. У зв'язку з цим Американський Червоний Хрест почав співпрацю з провідним постачальником платіжних рішень Bitcoin BitPay для перерахування пожертвувань в цифровий валюті.

 

У цій статті поговоримо, про ведучого постачальника платіжних рішень Bitcoin BitPay, про найбільшу некомерційної гуманітарної організації країни, Американський Червоний Хрест, і їх співпрацю.

 

ПЛАТІЖНА КОМПАНІЯ «BITPAY»

 

Як відомо, BitPay – найбільша процесингова компанія для платежів в Біткоінах, завдяки роботі якої клієнти можуть здійснювати покупки за BTC.

Компанія пропонує торговцям обмінювати клієнтські платежі з Біткоінів на долари або євро, а також встановила партнерські відносини з великою кількістю великих торговців, таких як Stream, Microsoft, International Airlines і великими платіжними компаніями.

У листопаді 2014 року BitPay оголосив, що буде підтримувати Американський Червоний Хрест, отримуючи пожертви через цифрову валюту. BitPay обробляє пожертвування в Біткоінах без будь-яких комісій, що дозволяє Американському Червоному Хресту отримувати 100% коштів, отриманих через спеціальну веб-сторінку BitPay.

 

Беручи пожертвування Біткоінами через BitPay, благодійні організації можуть розширювати свою донорську базу, все ще будучи захищеними від волатильності цін, які можуть відбуватися з транзакціями. Клієнт робить пожертвування в BTC, а BitPay перевіряє засоби і приймає монету від імені організації.

 

АМЕРИКАНСЬКИЙ ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ (ARC)

 

Американський Червоний Хрест – найбільша некомерційна гуманітарна організація країни, заснована в 1881 році Кларою Бартон для надання допомоги в разі стихійних лих, надзвичайних ситуацій і надання допомоги під час війни.

Впродовж десятиліть десятки тисяч добровольців допомагали виконувати свою благородну місію, надаючи ресурси військовим сім'ям, надаючи допомогу жертвам стихійних лих, керуючи банками крові і працюючи над порятунком життів і полегшенням людських страждань.

 

Численні американські громадяни відкрили свої гаманці, щоб підтримати шляхетну роботу Червоного Хреста і його місію:"надавати допомогу жертвам стихійних лих і допомагати людям запобігати, готувати і реагувати на надзвичайні ситуації".

 

Унікальний інструмент федерального уряду, Червоний Хрест отримує податкові долари, пожертвування від податків й інші пільги для виконання своєї місії та служіння суспільному благу.

 

Американський Червоний Хрест повинен ефективно розпоряджатися своїми ресурсами, щоб успішно виконувати свою місію і підтримувати довіру громадськості.

 

ЯК ЗРОБИТИ СВІЙ ВКЛАД

 

Здійснення оплати можливо провести з сайту Червоного Хреста, сайту BitPay або мобільного додатку.

Для здійснення оплати донорам потрібно пройти всього кілька кроків, щоб оплатити рахунок BitPay. Процес простий, при цьому кошти вашого прихильника залишаються в безпеці.

 

  • BitPay відображає рахунки для оплати.
  • Оплата відбувається по фіксованому обмінному курсу.
  • BitPay конвертує платіж в місцевій валюті.
  • BitPay ініціює банківські розрахунки на наступний робочий день.

 

ПАРТНЕРСТВО КОМПАНІЙ

 

BitPay і ARC з оптимізмом дивляться на це партнерство.

 

"Подання Американського Червоного Хреста спільноті Біткоін дійсно демонструє щедрість цієї групи споживачів", – сказала Елізабет Плошай, яка очолює некомерційну організацію BitPay.

 

"Червоний Хрест дуже радий співпраці з BitPay, це ще одна можливість для донорів підтримати нашу гуманітарну місію", – сказала Дженніфер Ніянгода, виконавчий директор корпоративних і фондових програм Американського Червоного Хреста.

 

"Це дає новому поколінню прихильників криптовалюти можливість допомогти нужденним".

 

Редактор:Юлія Сорока

 

Колаж – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://cryptobit.media/ua/articles/overview/1876/

 

Переглядів: 394 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 17:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024