Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Серпень » 2 » Люксембурзький Червоний Хрест, GIZ та ТЧХУ посприяли відкриттю нових ФАПів у селах Донбасу
17:21
Люксембурзький Червоний Хрест, GIZ та ТЧХУ посприяли відкриттю нових ФАПів у селах Донбасу

 

 

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Слов’янському районі, що на Донеччині, відкрито сучасні

фельдшерсько - акушерські пункти у селах Малинівка й Андріївка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про цю подію повідомили на офіційному сайті Слов'янської РДА.

31 липня п.р. відбулося урочисте відкриття фельдшерсько-акушерських пунктів в селах Малинівка та Андріївка на території Слов’янського району. Даний проект було реалізовано за ініціативи Слов’янської районної державної адміністрації та Люксембургського Червоного Хреста в рамках реформи сільської медицини.

 

 

 

 

 

 

 

 

На святі з нагоди відкриття були присутні: голова Слов’янської районної державної адміністрації Євген Данилюк, голова Слов’янської районної ради Костянин Черніков, голова Миколаївської міської ради Олена Цикунова, голова Андріївської селищної ради Лілія Морокко.

 

 

 

 

 

 

 

 

Медичний і червонохрестівський корпус був представлений такими посадовими особами, як: головний лікар КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Слов’янської районної ради Тетяна Холостова, директор проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням кількості ВПО» доктор Бербель Швайгер, керівник проектів, які реалізуються в Україні, Люксембурзького Червоного Хреста Міріам Якобі, голова місії Люксембурзького Червоного Хреста в Україні Владимир Петров, виконавчий директор Виконавчого комітету Донецької обласної організації ТЧХУ Світлана Єрохіна, представники проекту Люксембурзького Червоного Хреста, запрошені гості та мешканці.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фельдшерсько - акушерські пункти були побудовані згідно європейських стандартів, з комфортними умовами для медичного персоналу та мають сучасні обладнання. Головною метою будівництва яких було якісне та зручне надання первинної медичної допомоги населенню.

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час заходу відбулася презентація приміщення та медичного устаткування, призначеного для огляду пацієнтів. Приміщення з комфортним кабінетом прийому сімейного лікаря, маніпуляційним кабінетом, оглядовим кабінетом та нові сучасні меблі з медичним обладнання.

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

Світлана Єрохіна, учасник урочистого відкриття ФАПів, зробила такий уточнюючий запис у соцмережі Facebook: «Ми відкрили ще два нових відбудованих фельдшерсько - акушерські пункти в Слов'янському районі, в селах Малинівка та Андріївка. У ФАПах сучасний ремонт, якісні меблі та нове обладнання.

 

Все це ми здійснили завдяки зусиллям Товариства Червоного Хреста України та підтримці наших надійних партнерів, - Люксембурзького Червоного Хреста і GIZ. Синергія + енергія = результат».

 

 

Фото –  Світлвни Єрохіної та прес-служби Слов'янської РДА

За джерелами:

https://rda.org.ua/rda/slovyanska/news/1564577240/?fbclid=IwAR0rF2IkUQ-WqbAZduusXmOco6LEKpx7npsJ1dMjEVFETlVozDbKcMeQyJE

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2564398530265997&set=a.702800089759193&type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 421 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 18:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024