Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Серпень » 4 » Експерти Червоного Хреста випробовують новий LAND ROVER DEFENDER в пустелі (ВІДЕО)
16:33
Експерти Червоного Хреста випробовують новий LAND ROVER DEFENDER в пустелі (ВІДЕО)

 

ВИПРОБУВАННЯ НОВОГО ВСЮДИХОДА
 

 

 

 

 

 

 

Прототип нового Defender долає відомі піщані дюни в ОАЕ і круті віражі

на звивистому шляху на найвищу гору в Еміратах - Джебель Джайс (1910 м).
 

 

Під час заключного етапу міжнародних випробувань прототип нового Land Rover Defender пройшов перевірку під наглядом експертів з тестування автомобілів з повним приводом з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Напередодні свого дебюту в цьому році прототип нового автомобіля побував на базі автопарку Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 


.

 

 

 

 

 

 

 

Інженери Land Rover продемонстрували своїм колегам з Червоного Хреста можливості автомобіля як на дорозі, так і на бездоріжжі. Фахівці гуманітарної організації випробували прототип в піщаних дюнах і на звивистому шосе Джебель Джайс, відчувши комфортне керування новим повнопривідним Land Rover на шляху до найвищої гори в ОАЕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Випробування в Дубаї відбулися одночасно з відновленням партнерства Land Rover з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Це партнерство було розпочато 65 років тому, в 1954 році, коли перші спеціально адаптовані автомобілі Land Rover надійшли на службу в регіон в якості мобільних диспансерів. В цьому році, в свій сотий ювілей, організація Червоний Хрест відзначає «100 років Надії». Протягом наступних трьох років метою партнерства Land Rover і Червоного Хреста буде готовність до стихійних лих і швидкого реагування на них в таких регіонах, як Індія, Мексика та Австралія.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Керівник відділу автопарку і логістики Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця Ілір Кошадж заявив: «Червоний Хрест щорічно надає підтримку мільйонам людей, які потрапили в скрутну ситуацію. Наша організація є майже в кожній країні світу. Ми працюємо в самих важкодоступних місцях планети, часто в непрохідних місцевостях.

Саме тому наші команди повинні бути готові до будь-яких викликів. Ми пишаємося тим, що залишаємося партнером Land Rover з 1954 року. На цей раз прототип нового Land Rover Defender буде допомагати нам дістатися до соціально вразливих груп населення, які перебувають у стані кризи, де б вони не були і ким би вони не були».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Експерти з автопарку Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця протестували Defender в гарячих пісках пустелі, де прототип долав круті підйоми, важкі схили і нерозвідані вершини пагорбів, які характерні для бездоріжжя в цьому регіоні. У надзвичайно спекотних погодних умовах (вище 40ºС) легендарні круті повороти шосе Джебель Джайс стали наступним випробуванням для прототипу нового Defender. І він продемонстрував, яким комфортним і маневреним повинен бути автомобіль, навіть на висоті майже 2 000 метрів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Виконавчий директор з реалізації Нік Роджерс сказав: «Jaguar Land Rover пишається тією підтримкою, яку надає Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Починаючи з 1954 року наші автомобілі забезпечують доступ до віддалених і вразливим верствам населення, надаючи їм допомогу. Ми сподіваємося, що прототип нового Defender прийме цю спадщину.

 

 

 

 

 

 

 

 

Випробування, протягом якого експерти з автопарку Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця мали можливість протестувати прототип нового Defender ще до його світової прем'єри, стало останнім кроком програми розробки автомобіля Land Rover Defender. На даний момент прототип нової моделі вже проїхав більше 1,2 млн кілометрів в рамках випробувань. Він також взяв участь у тижні співпраці з благодійною організацією захисту дикої природи Tusk в Кенії, а після чого з'явився на відомому Фестивалі швидкості в Гудвуді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Land Rover і Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця уклали угоду про 3-річне міжнародне співробітництво, метою якого є готовність до стихійних лих і швидкому реагуванню на них. Перевірені партнери: Land Rover підтримував роботу Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця з 1954 року і дуже пишається своїм партнерством з найбільшою в світі гуманітарною організацією, якій цього року виповнюється 100 років.

 

 

Автор - Станислав Ломан

 

 

 

Фото – скрін-шот з відео

За джерелом:

http://motorglobe.org/news/eksperty-krasnogo-kresta-ispytyvayut-novyj-land-rover-defender-v-pustyne

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 392 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024