Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Серпень » 5 » У Львові стартував XVІІ Всеукраїнський збір - змагання юних рятувальників «Школа безпеки»
21:56
У Львові стартував XVІІ Всеукраїнський збір - змагання юних рятувальників «Школа безпеки»

 

СТАРТ - ВЗЯТО!

 

 

 

 

 

 

 

 

5 серпня стартував XVІІ Всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників

зі «Школа безпеки» на базі Львівського державного університету безпеки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цього року Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки» святкує своє 20-річчя. З цієї нагоди учасники ювілейних змагань порадували присутніх яскравим танцювальним флешмобом з парадом усіх команд.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З нагоди відкриття змагань було покладено квіти до підніжжя пам`ятника Героям-ліквідаторам на Чорнобильській АЕС. Ця честь випала юним учасникам змагань, які врятували життя людям, котрі потрапили у біду, - Олександру Проценку, Артему Коворотному, Андрію Ольховичу. (Майже всі команди знаходили згодом час, щоб тут сфотографуватися на згадку, як це зробила, наприклад, група юних рятівників з м. Почаєва, що на Тернопільщині).

 

 

 

 

 

 

 

 

На урочистому відкритті гостей привітав ректор Університету професор Мирослав Коваль, побажавши присутнім з користю провести час й отримати нові знання і яскраві враження та висловив упевненість, що серед присутніх чимало майбутніх професійних рятувальників.

 

 

 

 

 

 

 

 

Директор Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» Алла Негрієнко, звертаючись до присутніх, підкреслила, що ці змагання – це підсумок роботи у минулому навчальному році регіональних відділень їх Руху з юнацтвом своїх теренів і перемога нехай дістанеться тим, хто найбільш ретельно працював у попередній період.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Суддею змагань на етапі «Перша допомога», як і минулого року, призначено тренера з цього профілю, командира ЗШР Червоного Хреста Луганщини Петра Костирю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фахівці з Львівської ОО ТЧХУ, котрі торік допомагали Петру Костирі у суддівстві на цьому етапі змагань, на даний час задіяні у Літній школі з першої допомоги, яка 4 серпня розпочала роботу в Одесі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загалом у зборі-змаганні беруть участь команди юних рятувальників з 19 регіонів України, а це близько 230 дітей та молоді віком від 10 до 18 років - переможці та призери міжнародних та всеукраїнських зльотів, змагань, обласних та міських зборів-змагань «Школа безпеки», учасники гуртків юних рятувальників.

 

 

 

 

 

 

 

 

Захід триватиме до 10 серпня і буде насичений різноманітними навчаннями, майстер-класами, під час яких юнаки та дівчата удосконалюватимуть вміння й навички з рятування та саморятування в умовах імітації реальних надзвичайних ситуацій природного та техногенного характерів.

 

 

 

 

 

 

 

Майстерність і вправність попередників - продовжує і вдосконалює їх юна зміна.

 

 

Фото – автора та зі сторінок - П.Костирі і Львівського ДУБЖ  у соцмережі Facebook

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 434 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024