Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Серпень » 13 » Нотатки про те, як Elena Kovalova та Andrey Vasilyev організували nametFEST на Харківщині
14:29
Нотатки про те, як Elena Kovalova та Andrey Vasilyev організували nametFEST на Харківщині

 

ЧАРІВНІ ДНІ І НОЧІ У НАМЕТОВОМУ МІСТЕЧКУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Літо кличе на природу. Особливо, коли ви молоді і дужі. Цьому правилу слідує молодь Харківщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цьогорічний Намет - Фест (#nametfest) пройшов зовсім по - іншому для меня, ніж раніше. Цьому, звичайно, я дуже рада. Згадався торішній фестиваль: тоді я була стривожена, бо жили у різних кінцях містечка. Мій особистий намет був розбитий в організаційній зоні, а моїх друзів-червонохрестівців залишилися у загальній, тож я переживала, що він далеко від моїх очей.

 

 

 

 

 

 

 

 

А в цьому році, на щастя, все було зовсім по-іншому:

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Ми стояли на галявині своїм табором друзів в 19 наметах! Ми зустрічаємося в житті в різних походах, але саме Намет - Фест став тим місцем, де ми всі зібрались разом. І було дуже приємно провести ці вихідні саме так! Розваг вистарчало на всі смаки: від гри в шахи до стрільби з лука.

 

 

 

 

 

 

 

 

А ще багато - багато хороших і улюблених знайомих, яких дуже – дуже - дуже рада була зустріти, обійняти, зловити їх усмішку і подарувати їм свою (кажуть, що вона у мене також нічогенько собі).

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Червоний Хрест став партнером фестивалю ще більшим. Звичайно, була плутанина, коли до Андрія зверталися як до представника Червоного Хреста, а у мене запитували про організаційні моменти Намет-Фесту. Але в цілому кооперація більш, ніж удала. Безумно люблю команду FindWay #NametFEST 2019 за їх безшабашність, безумство, відвагу і легкість, з якою вони зробили безкоштовний масштабний Фест! Організатори та волонтери Фесту бджілками працювали з ранку до вечора і при цьому були не в милі, а з усмішками!

 

 

 

 

 

 

 

Ну, а ми, червонохрестівці, були представлені різноманітно: майстер - клас з плавання, самооборони, калістеніки і першої допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. А ще Червоний Хрест зміг вивести 28 бенефіціарів з двох різних організацій Товариства на цей захід: з Харкова та із м. Зміева.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Вперше в житті я потрапила на Холі. Про історію цього свята в Харкові знаю, бачила як проходить воно у різних організаторів, але довірилася тільки Намет - Фесту і дозволила в себе кидати квітчасте борошно.

 

 

 

 

 

 

 

 

А на завершення всіх нас, обсипаних кольоровим порошком, облили водою зі шланга пожежної машини. Ьуло весело і глядачам, і нам, учасникам несподіваної купелі.

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Подивилася я також два рази ватру, поводила хоровод, бачила фаєр - шоу з піротехнікою, а також костюмований бал-маскарад під відкритим небом. Все це разом узяте – нереально гарне видовище!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Проїзд туди і назад був забезпечений на шикарній раритетній «Волзі» білого кольору. Спасибі, Павле! Ти - молодець! (на знімку - "Волга" в глибині наметового табору)

 

 

 

 

 

 

 

 

7. І саме, напевно, головне - на цей раз я була спокійнішою, впевненішою, що все добре проходить. В якийсь момент навіть не дала розворушити свої особисті спогади про минуле. Адже у мене чудове і улюблене сьогодення, яке треба підтримувати і любити!

 

 

 

 

 

 

 

 

Спасибі також Андрієві Васильєву за здатність бути розторопним, моторним, винахідливим! Без цих його якостей не було би такого крутого незабутнього фестивалю!

 

 

 

 

 

 

 

Словом, дякую всім учасникам! Ви були молодці! Залишилися приємні спогади, сподівааюсь, не лише у мене, але й у вас! До нових зустрічей, любі друзі!

 

Автор – Олена Ковальова (Elena Kovalova)

 

Фото – автора та Andrew Balza

 

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2897450626992119&set=pcb.2897451443658704&type=3&theater

 

Переглядів: 339 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 15:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024