Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Серпень » 16 » Фестиваль «MRPL CITY» в Маріуполі, на якому чергував Червоний Хрест, відвідали десятки тисяч меломанів
21:55
Фестиваль «MRPL CITY» в Маріуполі, на якому чергував Червоний Хрест, відвідали десятки тисяч меломанів

 

СВЯТО МУЗИКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

З 9 до 11 серпня в Маріуполі втретє поспіль пройшов масштабний

музичний фестиваль на узбережжі Азовського моря - «MRPL City».

 

 

Найбільш довгоочікувану музичну подію цього літа відвідали десятки тисяч меломанів.

 

 

 

 

 

 

 

 

До фестивалю долучилися не лише жителі Маріуполя, а й гості з різних куточків України. Впродовж трьох днів для них співали понад 70 виконавців і працювало безліч цікавих локацій.

 

За даними прес-служби Національної поліції в Донецькій області, порядок цілодобово охороняли понад 200 правоохоронців. Свято пройшло в безпеці, порушень громадського порядку не допущено.

 

Поліція несла службу в посиленому режимі спільно з Національною гвардією, рятувальниками та прикордонною службами. Стежили за порядком працівники СБУ. Берегову лінію контролювала водна поліція і катер рятувальників. За станом здоров'я відпочиваючих стежили бригади швидкої медичної допомоги та Червоний Хрест.

 

 

 

 

 

 

 

 

У впорядкуванні території фестивалю взяли участь комунальні підприємства. Серед них - «Зеленбуд», «Комунальник», «Міськсвітло», «Водоканал», «Тепломережа» і «Маріупольавтодор». Зокрема, з території пляжу вивозили сміття, ретельно очищали пісок.

 

По периметру встановили сміттєві контейнери, урни, біотуалети, душові кабінки та лавки. Приєднався до благоустрою КСН «пос. Піщаний » і Маріупольський морський торговельний порт.

 

Рятувальна аварійно-водолазна служба також була задіяна в роботі. Фахівці провели обстеження морського дна на предмет прибирання сторонніх предметів. Служба додатково організувала щоденне чергування на місці проведення фестивалю.

 

 

 

 

 

 

 

 

Для доставки людей на місце проведення заходу Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління організувало безперебійну роботу комунального транспорту. Автобуси безкоштовно курсували від Донецького юридичного інституту до пляжу. Громадський транспорт працював в цілодобовому режимі. Автобуси і тролейбуси розвозили відвідувачів фестивалю в усі райони Маріуполя.

 

"Спасибі всім службам, керівникам і співробітникам, які були задіяні в проведенні масштабного музичного фестивалю« MRPL City ». Ви провели дуже велику роботу. Спільними зусиллями фестиваль, як і в минулі роки, пройшов на високому рівні - безпечно і комфортно. Ми в черговий раз довели всім, що Маріуполь вартий уваги. Він надихає і вміє проводити культурні заходи національного рівня ", - подякував мер Вадим Бойченко.

 

Довідково:

 

Всі три дні фестивалю цілодобово по графіку чергували волонтери ЗШР Донецької ОО ТЧХУ, діяльність яких координував командир загону Констянтин Біньковський (Konstantin Binkovskiy).

 

 

 

 

 

 

 

 

За першою допомогою у той день звернулося понад 30 осіб. У постраждалих були розбиті коліна і носи, синці на різних місцях тіла, а також поламані пальці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У перший день фестивалю, 9 серпня, на чергування вийшли такі волотери, як: Vladimir Kalianov, Маргарита Кальянова, Olha Lysenko, Иван Вазианов, Михаил Баранов,Натали Мами, Елена Цветкова, Олег Пьянов,Инна Вазианова, Іван Беззабот, Кристина Линник, Антон Баженов, Дмитрий Герасименко и Екатерина Антонова.

 

 

 

 

 

 

 

 

На другий день цих волонтерів змінили інші добровольці, тому що потік звернень до червонохрестівців був безперервним. У цей день звернень за першою допомогою також було багато. Серед них був молодий чоловік із питанням: "А душевні рани ви лікуєте ?". Волонтери Червоного Хреста з ним попрацювали і психотравмований заспокоївся.

 

 

 

 

 

 

 

 

На третій день музичного фестивалю на березі Азовського моря також було багато звернень зі скаргами на погане самопочуття, на болі в животі, на симптоми харчових отруєнь. Не обійшлося, звичайно, і без мозолів, поранень і травм. Всім було надано першу допомогу, в тому числі і психологічну.

 

 

 

 

 

 

 

 

Словом, всі члени ЗШР Донецької ОО ТЧХУ з достоїнством склали важкий екзамен, який тривав цілих три дні і вимагав не тільки фахових знань, але і терпіння і самопожертви, тому що фестиваль проводили у вихідні дні і не кожен міг ними пожертвувати заради загального блага.

 

 

Фото – Маріупольської міської ради та ЗШР Донецької ОО ТЧХУ

За джерелами:

http://i24.com.ua/news/kultura/mrpl-city-posetili-desyatki-tysyach-melomanov

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2449483891783716&set=a.372949029437223&type=3&theater

.

Переглядів: 411 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 00:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024