Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Серпень » 26 » У Львівському обласному центрі громадського здоров’я радились щодо лікування «жіночих хвороб»
15:46
У Львівському обласному центрі громадського здоров’я радились щодо лікування «жіночих хвороб»

 

ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ

 

 

 

 

 

 

У Львівському обласному центрі громадського здоров’я

обговорили питання скринінгу молочної залози так шийки матки

 

 

22 серпня 2019 року у тренінговому центрі Львівського обласного центру громадського здоров’я відбулося перше засідання робочої групи департаменту охорони здоров’я ЛОДА для визначення потреб і можливостей з питань залучення пацієнток до скринінгу раку молочної залози і шийки матк

 

У зустрічі взяли участь директорка Львівського обласного центру громадського здоров’я Мар’яна Служинська, заступник генерального директора з хірургічної роботи Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Олег Дуда, завідувачка ІІ-го гінекологічного відділення ЛОРЛДЦ Світлана Струк, фахівці Львівського обласного центру репродуктивного здоров’я населення та Львівського обласного центру громадського здоров’я, сімейні лікарі та гінекологи закладів охорони здоров’я області.

 

Відкриваючи зустріч, Мар’яна Служинська відзначила важливість взаємодії та якісної комунікації між сімейними лікарями та спеціалістами профільних спеціалізованих установ, проведення спільних тренінгів та безпосереднього вивчення ситуації на місцях.

 

Олег Дуда виступив із презентацією «Організація медичної допомоги при раку грудної залози. Досвід Німеччини та власний», ознайомив учасників з новітніми методами скринінгу та поглибленої діагностики новоутворів грудної залози, що використовуються у світі, а також тими, що доступні у Львівському онкологічному регіональному лікувально-діагностичному центрі.

 

Світлана Струк представила аналіз стану здоров’я населення Львівської області щодо злоякісних новоутворень, зокрема, раку шийки матки та раку молочної залози.

 

Під час спільного обговорення піднімалися питання обізнаності з проектом "Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій у Львівській області", роботою Міжрайонних скринінгових центрів, шляхів популяризації скринінгу серед жінок.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/8338.html

 

Переглядів: 353 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024