Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Вересень » 3 » Юстиція долучилась до «Школи безпеки» у Херсоні, в якій взяв участь і Червоний Хрест (ВІДЕО)
15:45
Юстиція долучилась до «Школи безпеки» у Херсоні, в якій взяв участь і Червоний Хрест (ВІДЕО)

 

ЗУСТРІЛИ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

 

 

 

 

 

 

У Херсоні до «Школи безпеки» завжди підходять не формально,

а з широким розмахом і великою кількістю учасників.

 

 

Як краще за все зустріти новий навчальний рік? Звісно ж у компанії людей, які дбають про безпеку, рятують і допомагають. Тому Херсонська юстиція долучилась до акції "Школа безпеки", яку організувала патрульна поліція. Бо хто озброєний знаннями про власні права, той зможе себе захистити.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Яскраві розмальовки, фотозони та правові вікторини - розваги могли собі знайти діти будь-якого віку!

 

Разом із школярами та колегами з Головного управління Національної поліції області, кінологами, представниками Аварійно-рятувального загону спеціального призначення УМНС та міського осередку Міжнародної антинаркотичної асоціації фахівці зустріли новий навчальний рік гучно та яскраво.

 

 

 

 

 

 

 

 

Були на заході з нагоди Дня знань і представники загону швидкого реагування Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України «ВЛАД».

 

 

 

 

 

 

 

Хлопчики і дівчата дізнались про цікавий проект #Херсонська_юстиція_дітям і не лише отримали розмальовки на правову тематику, а й охоче відповідали на питання правової вікторини: про дитячі права та обов'язки, про булінг і методи боротьби з ним.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Дорослі ж могли ознайомитись із всеукраїнським правопросвітницьким проектом "Я МАЮ ПРАВО!", отримати інформаційні буклети та фахові правові консультації.

 

"Наша мета і мета нашого проекту «Херсонська юстиція - дітям» це підвищити рівень правової культури населення. І починати це потрібно з найменших наших громадян. Бо хлопчики та дівчата змалечку мають розуміти, які у них є права та обов’язки, вміти їх захищати та не порушувати права інших. Також наші фахівці розповідають дітям і дорослим про таке явище як булінг. Це явище, яке породжується внаслідок ігнорування оточуючими глузувань та агресивної поведінки когось в колективі. Про це неможна мовчати, а потрібно разом вирішувати цю проблему. Херсонська юстиція стоїть на захисті ваших прав!" – зазначив керівник Херсонської юстиції Костянтин Хутковський.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – Херсонської ОО ТЧХУ та порталу "Херсонщина за день"

За джерелом:

http://ksza.ks.ua/news/society/84757-yusticya-doluchilas-do-shkoli-bezpeki.html

 

Переглядів: 372 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:10
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024