Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Вересень » 4 » Волонтери Херсонської ОО ТЧХУ взяли участь в навчальній ліквідації «пожежі» у готелі "Бригантина"
12:02
Волонтери Херсонської ОО ТЧХУ взяли участь в навчальній ліквідації «пожежі» у готелі "Бригантина"

 

ОБМІН ДОСВІДОМ

 

 

 

 

 

 

До рятувальників з ГУ ДСНС в Херсонській області прибули колеги з Польщі.

Вчора, 3 вересня, на показові тренування були запрошені і червонохрестівці.

 

Херсонщина: в рамках україно - польського проекту «Збільшення дієвості реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації» в області перебуває делегація Воєводської комендатури Державної пожежної охорони м. Кракова (Республіка Польща)

 

 

 

 

 

 

 

З 2 по 7 вересня в рамках ІІІ етапу україно - польського проекту «Збільшення дієвості реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації» в області перебуває делегація польських рятувальників.

 

Партнерські відносини між пожежними-рятувальниками Херсонщини та Малопольського воєводства підтримуються, починаючи з 2010 року, коли відбувся перший спільний проект та передача херсонським рятувальникам першої партії гуманітарної допомоги в рамках програми «Польська допомога для розвитку».

 

У 2016 році співпраця продовжилась у вигляді нового проекту під назвою “Збільшення дієвості реагування українських рятувальних служб на кризові ситуації”.

 

 

 

 

 

 

Впродовж 2016-2019 років під час першого та другого етапів означеного проекту відбулось 9 тренінгових модулів для херсонських рятувальників, що пройшли у Кракові та Малопольському воєводстві. Також, двічі здійснено передачу гуманітарної допомоги від польських партнерів на загальну суму більше ніж 300 тис. злотих з коштів програми “Польська допомога для розвитку”.

 

З огляду на проведені заходи, 3 вересня, з польською делегацією Воєводської комендатури Державної пожежної охорони м. Краків зустрівся голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв.

 

Під час зустрічі провели аналіз проблем у сфері протипожежного захисту, опрацювання першочергових потреб області у пожежно - технічному та рятувальному обладнанні, що у 2020 році буде надано у вигляді гуманітарної допомоги для підрозділів пожежних Херсонщини.

 

 

 

 

 

 

 

Також, з метою ознайомлення делегація рятувальників побувала в районних структурних підрозділах ГУ ДСНС України у Херсонській області, відвідали сільську раду та місцеву пожежну охорону у Чаплинському районі.

 

 

 

 

 

 

 

Для польських колег херсонські рятувальники провели показове практичне тренування з ліквідації пожежі у готелі "Бригантина", в яких взяли участь і червонохрестівці. У навчаннях взяли участь крім волонтерів Червоного Хреста із ЗШР «ВЛАД», голова Херсонської ОО ТЧХУ Андрій Пасіка та командир ЗШР НК ТЧХУ Тарас Логгінов.

 

 

 

 

Фото – ГУ ДСНС в Херсонській області

За джерелом:

https://ks.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/13441.html?fbclid=IwAR2Zwq7s2T21eJ9UkMuN9OUlJeV2HU_nOPtPZ9WPe2jC_Efrx0RCQnysbH0

 

Переглядів: 335 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 13:58
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024