Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Вересень » 11 » Назустріч Всесвітньому дню першої допомоги
13:12
Назустріч Всесвітньому дню першої допомоги

 

ПРЕС - АНОНС

 

 

 

 

 

 

 

14 вересня у світі й в Україні буде відзначатися Всесвітній день першої допомоги.

 

 

Червоний Хрест – провідний лідер у світі з навчання населення навичкам надання першої допомоги. У Товаристві Червоного Хреста України є кваліфіковані співробітники та волонтери, які навчають першій допомозі: 265 інструкторів та 47 тренерів.

 

Тема Всесвітнього дня першої допомоги цього року – «Перша допомога для людей, які страждають від дискримінації». У цей день ми будемо прагнути привернути увагу до потреб в навчанні дітей та підлітків - сиріт; дітей та підлітків з інвалідністю, а також посилити обізнаність серед населення про соціально - небезпечні захворювання.

 

Деякі люди, котрі можуть піддаватися дискримінації, наприклад, діти з інвалідністю, мають більшу вірогідність травмуватися, зазнати впливу хвороб, або опинитися поруч з людиною, котрій потрібна перша допомога. У багатьох з них є потенціал оволодіти навичками надання першої допомоги, і Червоний Хрест націлений активно залучати їх до навчання.

 

У Всесвітній день першої допомоги численні організації Товариства Червоного Хреста України по всій країні проведуть акцію під гаслом «Не залиш людину в небезпеці! Допомогти може кожен». Наші волонтери та співробітники проведуть майстер-класи з першої допомоги, організують ігрові ситуації у громадських місцях і навідаються з майстер-класами у різні установи, зокрема, в дитячі будинки.

 

Товариство Червоного Хреста України запрошує Вас на ці події, які мають на меті важливу соціальну функцію – підвищити обізнаність людей щодо соціально небезпечних захворювань, заохотити громадян оволодіти навичками надання першої допомоги, посилити роль людини в захисті самого себе та інших.

 

Львівська ОО ТЧХ буде відзначати цей день, - 13 вересня. Волонтери та інструктори Червоного Хреста покажуть всім бажаючим майстер – клас з першої допомоги у м. Львові, на пл. Ринок,1 біля Ратуші з 12.00 до 15.00 год.

 

Контактна особа:

Ірина Миколаївна Валько – тел.: (0322) 255 – 08 -78

 

Довідково:

 

Одним із важливих пріоритетів Товариства Червоного Хреста України уже понад 100 років поспіль є сприяння державі у наданні всебічної допомоги та підтримки найбільш незахищених верств населення. На це спрямовані програми та численні благодійні проекти Товариства.

На відміну від усіх інших благодійних інституцій, Товариство Червоного Хреста України має особливий гуманітарний мандат, володіє гуманітарною ініціативою як повноважний член Міжнародного Руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та здійснює свою діяльність на підставі Законів України «Про Товариство Червоного Хреста України» та «Про символіку Червоного Хреста, Червоного Півмісяця, Червоного Кристала в Україні».

 

 

Фото – www.NMiZ.ru

Прес-служба Львівської ОО ТЧХУ

Переглядів: 358 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 08:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024