Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Вересень » 12 » У вересні минає 23 роки з дня заснування МСЦ Львівської ОО ТЧХУ
21:35
У вересні минає 23 роки з дня заснування МСЦ Львівської ОО ТЧХУ

 

ВІЗИТ  НІМЕЦЬКОГО  ДРУГА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9 вересня до Львова прибув з приватним візитом п. Норберт Штольдт.

 

 

 

Шановний п. Норбертзнана у Львові людина. Він - колишній ініціатор та куратор Проекту "Медико – Соціальний Центр", працівник Баденського Червоного Хреста, теперішній активіст – червонохрестівець, пенсіонер Червоного Хреста Німеччини.

 

З нагоди 23-річчя діяльності Медико-соціального центру для людей, потерпілих від диктаторських режимів, Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України п. Норберт прибув до Львова.

 

Передбачається, 13 вересня о 12 год він візьме участь у відзначення волонтерами і працівниками ЛОО ТЧХУ Всесвітнього дня першої допомоги, який буде влаштовано біля Ратуші.

 

 

Були також і зустрічі з підопічними МСЦ ЛОО ТЧХУ, - колишніми в'язнями фашистських концтаборів і гетто, репресованих сталінським режимом, одиноких малозабезпечених підопічних Червоного Хреста, котрі одержують медикаменти за Програмою Баденського Червоного Хреста "Медикаменти для малозабезпечених хворих Львова".

 

 

 

 

 

 

 

Тепла та надзвичайно позитивна зустріч пройшла у п. Норберта Штольдта 9 вересня в медико - соціальному центрі обласної організації ТЧХУ з керівництвом Товариства, - головою Валентином Анісимовичем Мойсеєнком, з працівниками МСЦ та підопічними медико-соціального центру. Шановний п. Норберт Штольдт багато років працював в Баденському Червоному Хресті, був куратором Проекту, неодноразово мав нагоду зустрічатись з підопічними МСЦ та знає багатьох з них особисто.

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми зазначали вище, наразі п. Норберт є на заслуженому відпочинку, але тримає зв'язок як з Червоним Хрестом Німеччини, так цікавиться і справами червонохрестівців в Україні, особливо у Львові.

 

Перебуваючи з приватним візитом у Львові п. Штольдт виявив бажання побачитись зі старими друзями - підопічними МСЦ . Група "Актив в віці" прийняла з радістю пропозицію зустрітися.

 

 

 

 

 

 

 

 

Зустрілися 11 вересня. Подарували гостеві з Німеччини українські народні пісні, а п. Штольдт запросив наших пенсіонерів на солодощі і каву до кафе. Було смачно . Розмова була дружньою . На різні житейські теми. Болючим було питання миру в Україні і не тільки для людей, яким поза 80, і майже кожен з них відчув на собі те, що таке диктаторські режими, а і для п. Штольдта, як людини, котра вболіває за Україну.

 

 

 

 

 

 

 

 

Від імені всіх підопічних МСЦ Червоного Хреста Львівщини - щира подяка п. Норберту за зустріч і за частування смаколиками і кавою!

 

 

Фото – Ірини Валько

Ніна Добренька,

директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ

 

Переглядів: 403 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024