Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Вересень » 27 » На Львівщині тривають урочистості до Всесвітнього дня туризму
19:43
На Львівщині тривають урочистості до Всесвітнього дня туризму

 

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ТУРИСТА - НА ЛЬВІВЩИНІ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26 вересня у Львівському національному академічному театрі опери та балету

імені Соломії Крушельницької відбулися урочистості з нагоди Всесвітнього дня туризму на Львівщині.

 

 

 

Зі святом присутніх привітав голова Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський.

 

 

 

 

 

 

 

"Туризм - це одна з тих галузей, яка всіх нас підбадьорює. Ви показуєте той стандарт розвитку та якості, який би ми хотіли бачити і в інших сферах. Я вірю, що туризм є візитною карткою Львівщини. Ми пишаємося тими ресурсами і дарами, які у нас є. Ми будемо розвивати ті напрямки, які на сьогодні є популярними. Хочу щиро вам усім подякувати за ваш вклад. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Успіху", - сказав очільник області.

 

 

 

 

 

 

 

Окрім того, він наголосив на тому, що Львівська ОДА завжди готова підтримати нові ініціативи, а також зазначив, що медичний туризм має стати одним із пріоритетних напрямків.

 

 

 

 

 

 

 

 

За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток туризму на Львівщині та з нагоди Всесвітнього дня туризму Маркіян Мальський вручив Почесні грамоти облдержадміністрації науковцям. Окрім того, голова облдержадміністрації відзначив кращих представників туристичної сфери Подяками облдержадміністрації та годинниками.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Всесвітній день туризму — свято, що відзначається щорічно 27 вересня з метою пропаганди туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти, розвитку зв'язків між народами різних країн.

 

Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристської організації в 1979 року в місті Торремолінос, Іспанія.

 

У жовтні 1997 року Україна стала дійсним членом Всесвітньої туристської організації — головної міжнародної міжурядової організації у сфері подорожей і туризму, що є виконавчим органом ООН та займається активізацією та розвитком туризму, розробкою та впровадженням світової туристичної політики.

 

У вересні 1999 року на XIII сесії Генеральної асамблеї Всесвітньої туристської організації, що проходила у м. Сантьяго (Чилі), Україну було обрано до Виконавчої ради організації.

 

На Львівщині безпеці туристів, що мандрують Карпатами, сприяє діяльність ЗШР Червоного Хреста Львівщини «ГОРС». Завтра, 28 вересня, волонтери – червонохрестівці будуть задіяні у різних локаціях, які у селищі Славське будуть відбуватися з нагоди Всесвітнього дня туризму.

 

Так, наприклад, там заплановані цікаві заходи, зокрема, у суботу, 28 вересня, розпочнеться святкування о 15:00 з відкриття велотраси МТВ на г. Погар. До речі, протягом дня працюватиме крісельний витяг, а велотраса, як завжди, буде доступною для всіх. Тож, всі любителі гострих відчуттів зможуть отримати свою дозу адреналіну.

Після відкриття на гостей та мешканців Славської громади чекає велопікнік, інтерактив на тему «Туризм», показові виступи з велотріалу та танці просто неба з Dj Seve Clain.

 

Ввечері кожен зможе насолодитись хорошою музикою. На «Співочому полі» о 19:00 на сцені селища Славське виступатиме гурт «Скрябін». У програмі заходу урочисте нагородження людей, які активно сприяють розвитку туризму на території громади та Львівщини в цілому.
 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=47468

https://dyvys.info/2019/09/24/u-selyshhi-slavske-vidznachat-vsesvitnij-den-turyzmu/

 

Переглядів: 337 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 11:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024