Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Жовтень » 3 » Львівщина посилює роботу у напрямку цивільної безпеки
15:35
Львівщина посилює роботу у напрямку цивільної безпеки

 

ЦИВІЛЬНА  БЕЗПЕКА – АКТУАЛЬНА СПРАВА

 

 

 

 

 

 

Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський зустрівся із представниками

Консультативної місії Європейського Союзу, аби узгодити вектори подальшої співпраці.

 

 

 

 

Очільник області привітав гостей на Львівщині та висловив вдячність за посилений інтерес Місії до розвитку співробітництва із Львівською областю.

 

 

 

 

 

 

«Ми цінуємо вагомий внесок Консультативної Місії ЄС у послідовному реформуванні сектору цивільної безпеки в області, практичну підтримку заходів з реформування згідно зі стандартами ЄС, зокрема успішні проєкти з реформування поліції Львівщини та проєкти зі сприяння дорожньої безпеки в області», - наголосив голова ОДА.

 

 

 

 

 

 

У ході розмови сторони порушили питання напрацювання нових напрямів діяльності Координаційної ради безпеки у Львівській області, а також наголосили на потребі продовження реформ у сфері судочинства.

«Упродовж 3 років роботи у Львівській області КМЄС розробила та підтримала реалізацію декількох інформаційних кампаній щодо безпеки. Планується продовжувати таку роботу. Декілька інформаційних та освітніх кампаній будуть розроблені та впроваджені робочими групами. Шляхом проведення щомісячних семінарів за підтримки КМЄС планується запровадити такі напрямки діяльності, як громадські кампанії, дні відкритих дверей, семінари та тренінги з залученням громадськості та студентів, що дозволять підвищити рівень обізнаності населення у питаннях безпеки», - зазначив голова Консультативної місії ЄС в Україні Антті Хартікайнен.

 

 

 

 

 

 

 

Грунтуючись на результатах опитування громадської думки щодо ставлення населення до питань безпеки у Львівській області, Львівське регіональне представництво КМЄС запропонувало ЛОДА додатково створити 4 міжвідомчі робочі групи, зокрема по боротьбі з корупцією, з безпеки дітей, щодо майнових злочинів, щодо роботи над проблемою зловживання алкоголем та наркотичними речовинами.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Червоний Хрест Львівщини хоч і не брав участі в нараді, але має тверді зобов'язання щодо цивільної безпеки. Це такі, як формування складів недоторкуваних запасів, підтримка на належному рівні ЗШР Червоного Хреста, навчання всіх охочих навикам першої допомоги. Всі ці напрямки увесь час контролюються і вживаються заходи, щоб у них було достатньо задіяно волонтерів, а їх навики були на достойному професіональному рівні.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=47573

 

Переглядів: 353 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 12:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024