Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Жовтень » 8 » Велика Британія витратить сто мільйонів фунтів стерлінгів на житло для бездомних
18:01
Велика Британія витратить сто мільйонів фунтів стерлінгів на житло для бездомних

 

БОРОТЬБА З БІДНІСТЮ – ЗРИМІ КОНТУРИ

 

 

 

 

 

 

В Британії всі бездомні отримають такі ось будинки для проживання.

 

 

 

З кожним роком число бездомних зростає. І це спостерігається у всіх країнах. Життя у наші дні стало важчим. Та ті, кому пощастило знайти хорошу роботу, з часом куплять собі власний будинок. А ті, кому в житті не поталанило, залишаються жити на вулиці. Вони виживають з великими труднощами, особливо у зимовий час.

 

В Британії вирішили зайнятися цим питанням і забезпечити житлом всіх бездомних, але на певних умовах. З ними укладатимуть контракти, в яких буде зазначено, що їжу і воду бездомні купуватимуть собі самостійно, а також будуть вносити певну суму за оренду будиночка щомісяця. В іншому випадку вони втратять право жити у цьому будиночку.

 

У таких будинках архітектори розрахували буквально все до останнього сантиметра і завдяки цьому тут є усі вигоди. У мініатюрному домі є гарна кухня, ванна з туалетом, вітальня і спальня. Є все, що потрібно для комфортного життя.

 

Таким чином, Уряд хоче підвищити рівень життя бездомним, а також спонукає їх до того, щоб всі вони почали працювати.

 

Влада Великої Британії має намір до 2027 року викорінити бездомність в країні і виділяє на ці цілі додатково 100 мільйонів фунтів стерлінгів, говориться в повідомленні міністерства житлового будівництва і місцевого самоврядування.

 

В рамках стратегії боротьби з безпритульністю, влада має намір до 2022 року вдвічі зменшити кількість людей, що залишилися без даху над головою, шляхом надання їм тимчасового або соціального житла, а до 2027 року влада розраховує повністю викорінити це явище в Сполученому Королівстві.

 

Згідно з дослідженням університету Херіота-Ватта в Единбурзі, кількість безпритульних у Великобританії до 2041 року може збільшитися більш ніж у два рази, досягнувши 575 тисяч осіб, якщо уряд не змінить політику щодо доступного житла та боротьби з бідністю.

 

Кількість бездомних у Великобританії за даними на 2016 рік становила 236 тисяч осіб. При цьому кількість людей, що живуть на вулиці, становила 9,1 тисячі осіб. Кількість останніх до 2041 року може зрости до 40,1 тисячі, вважають дослідники.

 

Бездомними у Великій Британії визнаються ті, у кого немає свого або орендованого житла, а також ті, хто живе в соціальних притулках, нічліжках та тимчасовому житлі.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелами:

https://news.finance.ua/ua/news/-/432341/velyka-brytaniya-vytratyt-sto-miljoniv-funtiv-na-zhytlo-dlya-bezdomnyh

https://interesinfo.ru/в-британии-все-бездомные-получат-вот-т/?fbclid=IwAR2e5hi_A3P6mYmRr-hlCvVY7BaMSAZ8_4YTrAzTFWJQak2PAak1BVQRiqA

 

 

Переглядів: 341 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 13:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024