Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Увагу до проблематики в сфері ВІЛ/СНІДу привернули розповсюдженням інформаційних матеріалів
18:01
Увагу до проблематики в сфері ВІЛ/СНІДу привернули розповсюдженням інформаційних матеріалів

 

ПЕРЕМОЖЦІ  КОНКУРСУ  ПЛАКАТІВ

 

 

 

 

 

 

 

ГО "Благодійне товариство "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" м. Львів реалізувала проект

«ВІЛ/СНІД, туберкульоз, вірусний гепатит С і паліатив: руйнуємо міфи!», який став переможцем конкурсу проектів для ІГС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Метою проекту було привернення уваги населення до проблематики в сфері ВІЛ/СНІДу, туберкульозу, вірусного гепатиту С та паліативу. В закладах охорони здоров'я та центрах громадського здоров'я було розміщено 50 інформаційних плакатів з контактами соціальних працівників та переліком медико-соціальних послуг, які можуть безкоштовно отримати люди, хворі на туберкульоз та ті, що живуть з ВІЛ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заклади охорони здоров'я, центри громадського здоров'я та центр легеневого здоров'я на фестивалі “ZaxidFest” та “Молодвіж” в межах проекту розповсюджували інформаційні матеріали про ВІЛ, гепатит С, туберкульоз та паліатив. Загалом населення отримало понад 8 тисяч примірників інформаційних листівок та буклетів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інформаційна кампанія супроводжувалася консультаційною складовою під час акцій в Центрі легеневого здоров'я та на фестивалях, що зробило її більш ефективною, адже соціальні працівники БО “100% життя” м. Львів мали можливість відразу отримати зворотній зв'язок, відповісти на запитання людей та проконсультувати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Нагадуємо, проект проводився в межах реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2018-2020 роки.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

 

 

 

Львівська ОО ТЧХУ та громадська організація "Благодійне товариство "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" є давніми партнерами. Медичні сестри Червоного Хреста і волонтери проходили у їх центральному офісі семінар з приводу догляду за хворими на мультирезистентну форму туберкульозу, котрі переведені на амбулаторну форму лікування. Річ у тім, що дуже часто ВІЛ-інфіковані на додачу мають ще і цю форму туберкульозу, котра вимагає довгого і дуже ретельного лікування. Подолати її можливо тільки у тому разі, коли об'єднати зусилля всіх небайдужих.

 

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=47888

 

Переглядів: 323 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 19:55
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024