Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Жовтень » 19 » До Всесвітнього Дня боротьби з інсультом УЛТ у Львові взяло участь в інформаційно - просвітницькій акції
14:58
До Всесвітнього Дня боротьби з інсультом УЛТ у Львові взяло участь в інформаційно - просвітницькій акції

 

СПІЛЬНА АКЦІЯ З ПАРТНЕРАМИ

 

 

 

 

 

 

До Всесвітнього Дня боротьби з інсультом Українське Лікарське Товариство у Львові

взяло участь в інформаційно - просвітницькій акції «Майстерня здоров'я».

 

 


Національна академія медичних наук України спільно з Львівським національним медичним університетом ім. Данила Галицького, Світовою Федерацією Українських лікарських товариств (СФУЛТ), Українським лікарським товариством у Львові та ГО «Серце Нації» у жовтні 2019 року провели захід профілактично-просвітницького проекту «Майстерня здоров’я», присвячений Всесвітньому Дню боротьби з інсультом, який щорічно відзначається 29 жовтня .
 

16 жовтня 2019 року з 13.00 до 16.00 у Львові в центрі міста на Проспекті Свободи біля Львівської Національної Опери. відбувся День профілактики інсульту.
 

Заходи цього профілактично-просвітницького проекту спрямовані на поширення знань та інформації про профілактику і лікування інсультів, а також на інформування широкої громадськості про методи забезпечення кращого догляду, допомоги потерпілим від інсульту хворим.
 

У рамках цього заходу, силами викладачів Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Президента СФУЛТу, доктора медичних наук, професора кафедри внутрішньої хвороби №1 Базилевича Андрія Ярославовича та доктора медичних наук, професора, завідувача кафедри неврології і нейрохірургії Паєнок Анжеліки Володимирівни із залученням інтернів були організовані безкоштовні вимірювання артеріального тиску, визначення рівня глюкози в крові та розповсюдження просвітницької літератури щодо факторів ризику розвитку гіпертонічної хвороби та інсульту.

 

Лікарів Українського Лікарського Товариства у Львові представив керівник Львівського міського психотерапевтичного центру Островський Мирон Миколайович.
 

Головним промотором акції була член правління Всеукраїнського лікарського товартства (ВУЛТ), член Київської міської організації ВУЛТу Євстігнєєва Олена Валентинівна, яка взяла на себе відповідальність за організацію волонтерської та спонсорської допомоги, без якої не відбулась би акція так якісно.


Таким чином лікарські організації: Світова Федерація Українських Лікарських Товариств, Всеукраїнське Лікарське Товариство та Українське Лікарське Товариство у Львові черговий раз єдиним фронтом виступили в спільній акції з профілактики, збереження і зміцнення здоров’я населення України.
 

Адже одне з головних завдань при профілактиці інсульту - стежити за своїм здоров’ям, не забувати систематично перевіряти артеріальний тиск (особливо, якщо є схильність до його підвищення), відвідувати лікаря, займатися розвитком нормальної фізичної активності і стежити за своїм харчуванням.
 

Проведення заходів проекту «Майстерня здоров’я» сприятиме покращенню обізнаності населення щодо збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих.
 

До речі, передбачається, що подія широко буде висвітленою в медійному просторі – радіо, телебачення із відповідними фаховими інтерв’ю.

 

 

Фото – УЛТ у Львові

За джерелом:

http://ult.lviv.ua/?p=2789&fbclid=IwAR0kp4YeUwr1FnF1eBUxLc3CVJQDT2xe_Y1uwujdSIWZJKb-tU1qRamlisc

 

Переглядів: 405 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 15:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024