Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Жовтень » 23 » Олена Зеленська перейняла досвід щодо вакцинацій у Муніципальному центрі здоров’я в Токіо
19:22
Олена Зеленська перейняла досвід щодо вакцинацій у Муніципальному центрі здоров’я в Токіо

 

ЗНАЙОМСТВО ІЗ ЦЕНТРОМ ЗДОРОВ'Я

 

 

 

 

 

 

Під час робочого візиту Президента України до Японії Перша Леді Олена Зеленська

відвідала Муніципальний центр здоров’я району Мінато, де обговорила тему вакцинації.

 

 

 

Про це повідомляє УНН із посиланням на сайт Глави держави.

 

"Олена Зеленська зустрілася з мером району Мінато Масаакі Такеї, який розповів про інклюзивну інфраструктуру Центру здоров’я", - йдеться в повідомленні.

 

Перша Леді України зазначила, що здоров’я дітей, їхніх матерів, майбутніх поколінь українців – один з найважливіших напрямів її діяльності.

 

"Мета таких візитів – перейняти досвід та найкращі здобутки, щоб певні ідеї та ініціативи можна було втілити в Україні. Тема жіночого та дитячого здоров’я, запобігання хворобам, ранньої діагностики, піклування про новонароджених – мій ключовий інтерес", - сказала Зеленська.

 

Також дружина Президента висловила зацікавленість тим, як саме держава підтримує ініціативи з допомоги матерям і маленьким дітям, та які існують механізми взаємодії.

 

Під час екскурсії центром Зеленській розповіли про послуги, що надаються вагітним жінкам і жінкам, котрі нещодавно народили, та про те, як відбувається спостереження за перебігом вагітності.

 

"Окремо було обговорено тему вакцинації – японські лікарі поділилися досвідом проведення щеплень та контролю цього процесу. Олена Зеленська зазначила, що вакцинація, як й інші засоби профілактики та запобігання хворобам, також є одним з її пріоритетних інтересів", - йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, в уряді очікують, що близько 95% населення в Україні повинно бути вакциновано, і це зменшить кількість епідеміологічних спалахів на 30%.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1831657-zelenska-pereynyala-dosvid-schodo-vaktsinatsiy-u-munitsipalnomu-tsentri-zdorovya-v-tokio

 

Переглядів: 365 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 13:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024