Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Жовтень » 30 » У Львівській ОО ТЧХУ розгорнута і діє служба розшуку
10:53
У Львівській ОО ТЧХУ розгорнута і діє служба розшуку

 

ДОПОМОЖЕМО РОЗШУКАТИ ЗНИКЛИХ БЕЗВІСТИ

 

 

 

 

 

 

 

Члени родин мають право знати все про своїх родичів,

котрі зникли безвісти. У цьому їм сприяє Червоний Хрест.

 

Кожне засідання Правління чи Президії, семінарські заняття з працівниками та активістами ЛОО ТЧХУ надають змогу спілкування та обговорення питань роботи обласної організації Товариста з одного із основних напрямків діяльності Українського Червоного Хреста - роботи Служби розшуку та її напрямку Відновлення родинних зв'язків.

 

Так відбулося і 29 жовтня п.р. під час проведення чергового засідання Правління ЛОО ТЧХУ, на якому були присутні члени Правління, голови МО/РО та актив Червоного Хреста Львівщини.

 

Відповідальна з питань розшуку обласної організації Ніна Добренька, перш за все - подякувала головам МО/РО, котрі працюють і підтримують діяльність Служби розшуку на рівні районних та міських організацій області, за зверненням служби розшуку з питань відновлення родинних зв'язків та інших .розшукових запитів добросовісно на ввіреній території району працюють в цьому напрямку з громадськістю та райдержадміністраціями.

 

Особлива подяка була висловлена головам Дрогобицької МО ТЧХУ п. Климишин Любові, Новояворівської МО ТЧХУ п. Надії Абрамчук, Бродівської РО ТЧХУ п. Марії Кривчук, Мостиської РО ТЧХУ п. Оксані Рабій .

 

Завданням Служби розшуку в наступному році є інформування населення, державні служби , громадські організації про роботу Українського Червоного Хреста з ВРЗ - діяльності.

 

Головами МО/РО були висловлені пропозиції щодо проведення заходів Служби розшуку, які поліпшать роботу цього напрямку діяльності ТЧХУ щодо поінформованості шкільної та студентської молоді та нададуть змогу залучення волонтерів до цього напряму роботи в Товаристві.

Робота ЛОО ТЧХУ з напрямку розшукової діяльності завжди знаходиться в полі уваги голови Товариства Валентина Мойсеєнка, котрий не тільки контролює цей напрямок роботи, а сам безпосередньо при публічних виступах та зустрічах з державними та громадськими структурами надає інформацію про цей важливий напрямок роботи Українського Червоного Хреста та територіальних обласних організацій.

 

Львівська обласна організація завжди готова допомогти тим, хто загубив родинний звя'язок внаслідок війни, збройного конфлікту, стихійного лиха, природної або техногенної катастрофи, міграції з причини надзвичайної ситуації у пошуку зниклих безвісти, встановлення місця їхнього перебування чи долі.

 

Коли звичайні засоби зв'язку не працюють, Червоний Хрест допоможе налагодити обмін сімейними новинами між роз'днаними членами родин каналами Товариства.

 

Червоний Хрест дотримується принципів конфіденційності та нерозголошення особистої інформації. Допомога надається безкоштовно.

 

Червоний Хрест не може гарантувати успіх у пошуку, проте зробить все від нього залежне, щоб допомогти потребуючому у цьому сприянні.

 

При потребі звертайтесь в головний офіс Львівської обласної організації: вул. Широка 81-а, тел.297-08-60 або в медико-соціальний центр обласної організації: вул.Б.Лепкого,5/2, тел.: 255-08-78, (095)25-01-274, щоденно з 9.00 до 17.00 год.

 

Або звертайтеся в найближчий офіс районної чи міської організації ЛОО ТЧХУ.

 

Фото – Ірини Апостолюк

Прес-служба ЛОО ТЧХУ

 

Переглядів: 354 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 12:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024