Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 3 » МКЧХ призначає нового генерального директора
17:22
МКЧХ призначає нового генерального директора

 

СПРИЯТИМЕ ТАКОЖ ЦИФРОВІЙ ТРАНСФОРМАЦІЇ

 

 

 

 

 

 

Асамблея Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) призначила

Роберта Мардіні (на знімку) на посаду генерального директора організації.

 

 

 

Народився і виріс Р. Мардіні у Лівані, здобув освіту у Швейцарії. Пан Мардіні в даний час є керівником делегації МКЧХ і постійним спостерігачем при ООН в Нью-Йорку.

 

Він мав довгу та різноманітну кар'єру МКЧХ протягом понад 22 років, включаючи посаду регіонального директора з питань Близького Сходу. Він був заступником генерального директора МКЧХ, керівника відділу з питань води та середовища проживання, а також кількох інших посад.

 

"Роберт привнесе чудові оперативні здібності до керівництва та управління та спонукає виконання пріоритетів інституційної стратегії МКЧХ, гарантуючи, що ми в змозі відповідати потребам громад, які стикаються із збройним конфліктом та насильством - як сьогодні, так і в наступні роки ", - заявив президент МКЧХ Петер Маурер.

 

"Як генеральний директор Роберт керуватиме роботою Директорії, особливо для посилення нашого орієнтованого на людей підходу та стійкого гуманітарного впливу наших операцій, включаючи оновлену спрямованість на запобігання конфліктів та захист постраждалих. Роберт надалі розвиватиме сприятливе та інклюзивне середовище для персоналу та проводять нашу організацію через постійні процеси змін, включаючи цифрову трансформацію ", - сказав пан Маурер.

 

Роберт розпочне свою роль генерального директора 30 березня 2020 року, замінивши Іва Даккорд, який обіймав цю посаду з 2010 року.

 

 

Фото – МКЧХ

За джерелом:

https://www.icrc.org/en/document/icrc-appoints-new-director-general?fbclid=IwAR2UN7_Esu22T5rpfdQSE2ZUW2Rj5Febj0TliDgbLuriQdHeEUGYZeKruNo

 

 

Переглядів: 408 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024