Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 7 » З нагоди ювілею Львівська обласна організація УТОС проведе захід «Ми серед вас»
16:32
З нагоди ювілею Львівська обласна організація УТОС проведе захід «Ми серед вас»

 

СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ: ЕТАПИ ПІДГОТОВКИ

 

 

 

 

 

 

Напередодні Міжнародного дня осіб з інвалідністю, 13 листопада, в приміщенні офісу ГО ЛОО УТОС

і бібліотеки для незрячих за адресою: м. Львів, вул. Січових Стрільців,5, відбудеться захід «Ми серед вас».

 

 

Захід присвячений ювілею, а саме 80-річчю «Львівської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих» (ГО ЛОО УТОС). Урочистості розпочнуться об 11:00 год і відбуватимуться на декількох локаціях.

 

На кожному з майданчиків присутні зможуть ознайомитися з тими напрямками роботи, які проводить організація для осіб з порушенням зору. Зокрема це проведення соціально-психологічних тренінгів, заняття в кімнаті фізичної реабілітації та комп’ютерному класі, майстер-клас з виготовлення виробів з бісеру, ознайомлення з системою брайлівського письма та виставкою творчих робіт незрячих, екскурсія музеєм тифлотехніки. Гості зможуть поласувати смаколиками галицьких незрячих господинь та взяти участь у квесті.

 

«Ми сподіваємось, що ближче познайомившись з роботою організації запрошені зможуть перейнятися тими проблемами, з якими особи з порушенням зору стикаються постійно і проговоривши їх, допоможуть вирішити хоча б одну з них. Як результат — життя незрячих стане комфортнішим і безпечнішим», - зазначають організатори.

 

Окрім цього, в межах заходу о 14:00 год у приміщенні спецбібліотеки відбудеться обласний фестиваль авторської пісні та поезії. Фестиваль проведуть за підтримки департаменту соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації. До роботи в журі запрошені: співак-виконавець і композитор Назар Савко, керівник у ГО «Рутенія-нова», авторка і виконавиця пісень у жанрі співаної поезії Наталія Криничанка, поетеса, сценаристка, перекладачка, літературний критик та громадська діячка Юлія Курташ-Карп.

 

Контактні телефони 260-15-08, 067 377-13-09.

 

Зазначимо, що Міжнародний день сліпих- всесвітня дата, покликана привернути увагу суспільства до тих, хто назавжди втратив зір. Цей день з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я щорічно відзначається 13 листопада.

 

Фото – прес-служби ЛОДА

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=48284

 

 

Переглядів: 347 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 11:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024