Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 11 » Подальший розвиток туризму в регіоні Карпати обговорили на конференції в Ужгороді
12:20
Подальший розвиток туризму в регіоні Карпати обговорили на конференції в Ужгороді

 

РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ – СПРИЯННЯ ВЛАДИ

 

 

 

 

 

 

В Ужгороді відбулася конференція, яка буде мати значення

для подальшого розвитку туризму всього регіону наших Карпат.

 

 

В Ужгороді представники 4 карпатських областей дискутували щодо подальшого розвитку туризму в регіоні Карпати та можливих фінансових інструментів реалізації цих проектів в межах конференції «Історико-культурна спадщина Карпат: інструменти підтримки проектів у сфері промоції територій і підвищення їх туристичної привабливості».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Метою заходу є започаткування професійної дискусії за участю представників усіх програм, що працюють на території Карпат, та їх бенефіціарів щодо можливостей промоції і збереження історико-культурної спадщини, а також презентаціях кращих практик.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Упродовж конференції відбулися дискусії та презентації щодо залучення фінансових ресурсів для збереження і промоції культурної спадщини, державної підтримки розвитку регіону та підтримки ініціатив місцевих карпатських громад.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Начальник управління туризму та курортів Наталія Табака (на знімку) в межах дискусії «Роль програм транскордонного співробітництва у промоції територій і підвищенні їх туристичної привабливості» поділилась успішними кейсами щодо промоції Львівщини як туристичної дестинації та можливі спільні заходи до популяризації спільних туристичних продуктів. Під час дискусії акцентували увагу на можливостях програми транскордонного співробітництва у спільній промоції дестинації Карпат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Також у конференції взяв участь міський голова м.Борислава Яворівський Ігор, який поділився результатами успішної реалізації проектів щодо популяризації та розвитку інфраструктури нафтової спадщини.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Організатори конференції «Історико-культурна спадщина Карпат: інструменти підтримки проектів у сфері промоції території і підвищення їх туристичної привабливості» Асоціація «Єврорегіон Карпати – Україна» спільно із Закарпатською обласною радою.

 

 

Довідково:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗШР Львівської ОО ТЧХУ «ГОРС» бере активну участь у розвитку туристичної привабливості Львівщини і всього Карпатського регіону. Так, наприклад, волонтери Червоного Хреста взяли участь в ознакуванні нових туристичних трас, сприяли виконанню мрій людей з обмеженими можливостями, допомагаючи їм при допомозі візочка «Джульєтка» піднятися на Вершини Карпат, вчать всіх охочих навикам спортивного туризму, налагодили тісні партнерські зв'язки з гірськими рятувальниками Польщі, Німеччини, Словаччини, Румунії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І ця робота, завдяки командирові ЗШР ЛОО ТЧХУ «ГОРС» Михайлові Яворівському, котрий є членом Президії обласної організації Червоного Хреста Львівщини, продовжується кожного дня.

 

 

 

Фото – прес-служб ЛОДА, Закарпатської ОДА та з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

https://loda.gov.ua/news?id=48337

 

Переглядів: 389 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 14:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024