Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 14 » Названо ще одну вкрай небезпечну властивість цукру
10:06
Названо ще одну вкрай небезпечну властивість цукру

 

ЦУКОР ЛЮБЛЯТЬ І ХОРОБОТВОРНІ БАКТЕРІЇ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Канаді вчені-медики виявили ще одну загрозливу властивість цукру.

 

 

Навіть короткочасне збільшення споживання цукру може підвищити ризик виникнення запальних захворювань кишечника.

 

Вживання цукру підвищує ризик виникнення запальних захворювань кишечника. Такого висновку дійшли канадські вчені з Університету Альберти.

 

 

Експерименти показали, що миші, чий раціон містив в основному цукор, мали в разі штучно викликаного коліту більше пошкодження кишкової тканини. Цукор стимулював розвиток хвороботворних бактерій.

 

 

 

При цьому продукти життєдіяльності бактерій можуть вільно переміщатися з кишечника, де вони зазвичай перебувають, в інші частини організму.

 

 

Усе це може підвищити ймовірність розвитку інших, в тому числі нейродегенеративних, захворювань, таких як хвороба Альцгеймера і Паркінсона.

 

 

Раніше повідомлялося, що рівень цукру в солодких напоях, який шкодить здоров'ю людини, надзвичайно високий.

 

 

Фото: Getty Images

За джерелом:

https://ua.korrespondent.net/tech/4160188-nazvano-sche-odnu-vkrai-nebezpechnu-vlastyvist-tsukru

 

 

 

Переглядів: 89 | Додав: Олекса
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Понеділок, 01.06.2020, 21:51
Webmoney
E957042746057 U511828258153 Z226274508252 R134004408733
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 328
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2020