Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 14 » Делегація Австрійського Червоного Хреста Нижньої Австрії відвідала Вижницький район Чернівецької області
22:08
Делегація Австрійського Червоного Хреста Нижньої Австрії відвідала Вижницький район Чернівецької області

 

ВОЛОНТЕРСТВО ПО-АВСТРІЙСЬКИ

 

 

 

 

 

 

 

 

Австрійська делегація ознайомилась з діяльністю Червоного Хреста на Вижниччині.

 

 

Гості приїхали з метою впровадження проєкту з розвитку волонтерства на Буковині.

 

12 листопада 2019 року Вижниччину відвідала делегація з Нижньої Австрії, очолювана президентом регіональної організації Червоного Хреста Жозефем Шмолем. Гості з Австрії приїхали з метою впровадження проєкту з розвитку волонтерства на теренах Чернівецької області та допомоги одиноким людям похилого віку на дому.

 

Окремі з восьми учасників делегації вже були в нашому краї разом з головою Чернівецької обласної організації Червоного Хреста Мирославою Островецькою.

 

Голова районної ради Михайло Андрюк розповів гостям про особливості Вижниччини, можливості для подальшої співпраці. Колишній голова райдержадміністрації Руслан Сенчук нагадав про перший візит австрійців до Вижниці і, працюючи наразі в громадському секторі, окреслив ряд напрямків, які були б корисними для обох сторін.

 

Жозеф Шмоль розповів присутнім на зустрічі про організацію роботи Червоного Хреста у Австрії, детально зупинився на особливостях роботи гірських рятувальників та про можливості обміну досвідом та спільних навчань.

 

Австрійська делегація ознайомилась з діяльністю Червоного Хреста у Вижницькому районі, роботою лікарні Червоного Хреста та окремих відділень районної лікарні, яка свого часу була збудована саме австрійцями. Про це йдеться на офіційному сайті Вижницької РДА.

 

Фото – Вижницької РДА

За джерелом:

https://pogliad.ua/news/bukovina/delegaciya-avstriyskogo-chervonogo-hresta-nizhnoyi-avstriyi-vidvidala-vizhnichchinu-380245

 

Переглядів: 438 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024