Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 17 » Лиманська МРО ТЧХУ запустила цикл публікацій про своїх волонтерів Червоного Хреста
13:36
Лиманська МРО ТЧХУ запустила цикл публікацій про своїх волонтерів Червоного Хреста

 

ВІРА ШИНКАРЕНКО

 

 

 

 

 

 

Лиманська МРО ТЧХУ запустила цикл публікацій про своїх волонтерів

Червоного Хреста. Публікація перша: Віра Шинкаренко – «універсальний солдат».

 

 

Щорічно 5 грудня в усьому світі відзначається свято всіх тих, хто прикладає всі свої зусилля для того, щоб цей світ став трішечки кращим і добрішим - Міжнародний День волонтера. Приурочивши публікації до цієї дати, ми запускаємо цикл історій реальних людей, волонтерів Лиманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.


Сьогодні хочемо розповісти історію шляху до волонтерства Шинкаренко Віри, чинного волонтера, а в недавньому минулому, - патронажної медичної сестри.
 

Віра - уродженка м. Дебальцеве, який зараз знаходиться на території, непідконтрольній Українській владі. Свій шлях у Червоному Хресті почала,як бенефіціар: після переїзду в Лиман потрібні були деякі предмети одягу, а Лиманська МРО ТЧХУ в той час як раз займалася видачею гуманітарної допомоги.

 

В офісі організації дізналася, що потрібні співробітники з медичною освітою, і за покликом серця залишилася працювати патронажної сестрою, отримала статус волонтера.

 

По праву можна визнати, що наша Віра Володимирівна, - "універсальний солдат": надавала медичні послуги, допомагала з ремонтом в офісі, повністю контролює "Банк одягу", асистує фахівця в проекті "Підтримка домогосподарств", є тренером з професійних навичок, а нещодавно стала інструктором з першої допомоги.


"Це - людина, яка ніколи не хоче залишатися в стороні від життя ..." - ось так коротко і з величезним змістом характеризує Віру голова нашої організації, Ірина Андріївна Зленко.


Залишається лише додати низький уклін, побажання всіх людських благ, міцного здоров'я й успіху у всіх починаннях нашій Вірі Володимирівні від всього волонтерського колективу Лиманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України!

 

Фото – Лиманської МРО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/lymanredcross/photos/pcb.2425902251007185/2425902171007193/?type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 398 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024