Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Листопад » 20 » Лиманська МРО ТЧХУ продовжує публікувати портретну галерею своїх волонтерів Червоного Хреста
13:31
Лиманська МРО ТЧХУ продовжує публікувати портретну галерею своїх волонтерів Червоного Хреста

ОЛЬГА КОСТРЮКОВА

 

 

 

 

 

 

Лиманська МРО ТЧХУ продовжує цикл публікацій про своїх волонтерів

Червоного Хреста. Публікація друга: Ольга Кострюкова – мати трьох дітей.

 

 

Ольга Кострюкова - це людина, котра встигає всюди. Вона прекрасно справляється з обов'язками дружини, мами трьох дітей, хранительки домашнього вогнища, приватного підприємця, студента, а також волонтера Лиманської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України.
 

 

Історія Ольги в Червоному Хресті почалася з проекту "Підтримка домогосподарств", в якому вона була бенефіціаром.

 

19 червня 2019 р Оля стала волонтером Лиманської МРО ТЧХУ з психосоціальної підтримки. За пів року волонтерства на рахунку у Ольги масштабна акція "Чобіток" (Оля сама на власному транспорті доставляла предмети одягу в села Лиманської ОТГ), регулярні сімейні перегляди мультфільмів на базі офісу нашої організації, навчання на тренінгу "Агенти змін" і власний тренінг для бенефіціарів з професійними навичкам.

 

А зараз Оля займається поширенням інформації про діяльність Червоного Хреста серед молоді, зокрема, між студентами Лиманського ПТУ.


Сама вона про свій статус говорить так: "Що привело мене стати волонтером? Це бажання допомагати людям. Не можу пройти повз людину, котра потребує тебе. Ця діяльність дає мені величезні плюси для саморозвитку, великий досвід, який мені знадобиться в майбутньому. Ти стаєш комунікабельнішим і тобі легше знаходити спільну мову з людьми. Виробляється почуття відповідальності, і ти вчишся виконувати роботу «на всі сто». Я вважаю, що це важливі якості для будь-якої людини. І звичайно ж, це нові знайомства, долі людей... Мене радує , що всі волонтери різні, кожен зі своєю родзинкою. Але нас об'єднує одне - бажання допомагати іншим. Приємно працювати з такими людьми. Життя волонтера насичене і цікаве ".
 

Ось така вона - наша Ольга!

 

Оленько, спасибі тобі за твою непогамовну енергію та натхнення!
 

Хочеться тільки додати, що попереду ще багато історій наших колег і кожна по-своєму цікава й ексклюзивна. Кожний наш волонтер - це складова одного великого і потужного колективу добротворців, його незамінна складова.

 

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.facebook.com/lymanredcross/photos/a.2335913053339439/2428156404115103/?type=3&theater&ifg=1

 

 

Переглядів: 357 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 15:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024