Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Грудень » 5 » Попередні підсумки 11-річної співпраці Уманської дитячої школи мистецтв і Червоного Хреста
18:26
Попередні підсумки 11-річної співпраці Уманської дитячої школи мистецтв і Червоного Хреста

 

ДІТИ – ВОЛОНТЕРИ МИЛОСЕРДЯ

 

 

 

 

 

 

Коли діти грають, малюють, співають, тоді над нами небеса

розквітають. І душа летить, летить увись, і світ добрішає на мить

 

 

Ці слова, винесені у наш підзаголовок, можна прочитати на головній сторінці сайту Уманської дитячої школи мистецтв, яка 11-й рік співпрацює з Уманською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

Дитяча школа мистецтв регулярно проводять спільні благодійні заходи, акції, творчі зустрічі з червонохрестівцями. Їх мета – виховання в юних серцях почуття Доброти, уміння співпереживати, відображати світ людських взаємостосунків, цінувати дружбу, взаємодопомогу. А своєю творчістю - спонукати оточуючих до доброчинності, співпереживання, милосердя.

 

Діти – волонтери Доброти. Їх чесноти заохочують дивитися на світ очима щирості, неупередженості, довіри.

 

Дитяча уява мистецького відділу школи формується під керівництвом досвідчених педагогів Ганни Юрійчук , Зої Шишковської, Людмили Чернишенко. В Уманській організації Червоного Хреста майже 100 малюнків та творчих робіт. Чимало малюнків з колекції, виконаних вихованцями дитячої школи мистецтв, не сходять зі шпальт газет і головних сторінок сайтів в різних куточках України. І не тільки. Сьогодні маємо нагоду познайомитися із творчістю вихованців школи мистецтв з нагоди Всесвітнього дня людей з інвалідністю та Всесвітнього дня волонтерів.

 

 

 

 

 

 

"Особливі люди приходять у цей світ не просто так! Вони дають нам можливість замислитися над тим, що ми повинні цінувати та любити. Вони вимірюють скільки тепла, добра і співчуття залишилося в наших серцях! Вони спонукають нас бути кращими!" - так мотивувала тему занять для юних художників директор Уманської дитячої школи мистецтв, педагог Ганна Юрійчук (на знімку - зліва) у Міжнародний день людей з інвалідністю, організованих спільно з Уманською міськрайонною організацією Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

Малюнки і фото – вихованців і педагогів Уманської дитячої школи мистецтв

Валентина Чорна,

голова Уманської МРО ТЧХУ

 

Переглядів: 514 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 19:37
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024