Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2019 » Грудень » 25 » КНП "6-а міська поліклініка м. Львова" – надійна ланка в розвитку сучасної системи громадського здоров’я
19:16
КНП "6-а міська поліклініка м. Львова" – надійна ланка в розвитку сучасної системи громадського здоров’я

 

У НОГУ З ЧАСОМ

 

 

 

 

 

 

 

Комунальне некомерційне підприємство "6-а міська поліклініка м. Львова" –

надійна ланка в розвитку сучасної системи громадського здоров’я

 

 

З нагоди підсумків року у первинному осередку Личаківської районної організації Товариства Червоного Хреста України 6-ї міської поліклініки м. Львова відбулася бесіда.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цей осередок налічував ще два роки тому 40 осіб. Тепер значно менше. Та справи можна поправити, вірить Вероніка Володимирівна Швець, головна медична сестра медичного закладу (на знімку).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Старша медична сестра Оксана Григорівна Галайко ось уже п'ятий рік як стала інструктором Червоного Хреста з надання першої допомоги, закінчивши курси у Львівській ОО ТЧХУ. На її рахунку з тих пір вже близько 400 осіб, котрих навчила першій допомозі.

 

 

 

 

 

 

Роботою червонохрестівців цікавиться головний лікар Роман Любомирович Вереснюк, котрий заступив на цю посаду на початку року і намагається якнайглибше вникнути в усі аспекти життя колективу медичного закладу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Медики цієї поліклініки повинні обслуговувати житловий масив північно-східної частини м. Львова, до складу якого входить Личаківський район міста та м. Винники. На території обслуговування поліклініки проживає 64,0 тис. дорослого та дитячого населення Личаківського району м. Львова, в т.ч. у м. Винники – 14,2 тис. осіб.

 

Основний напрямок роботи комунальної 6-ої міської поліклініки м.Львова – надання медико-санітарної кваліфікованої допомоги населенню обласного центру та м.Винники як у поліклініці, так на дому, спеціалізована амбулаторна, консультативно-діагностична медична допомога, позалікарняна стаціонарна допомога у вигляді денного стаціонару, здійснення щорічної диспансеризації дорослого і дитячого населення, а також систематичне проведення профілактичної, протиепідемічної і санітарно - просвітницької роботи серед мешканців та серед працюючих на підприємствах.

 

Зрозуміло, що медики ставлять акцент у своїй роботі на профілактику поширених хвороб, а коли вже так сталося, що недуга взяла над пацієнтом верх, то роблять все від них залежне, щоб шляхом оздоровлення та реабілітації повернути їм втрачене здоров'я.

 

Вже третій рік у поліклініці за сприянням начальника управління охорони здоров'я ЛМР Володимира Івановича Зуба функціонує кабінет фізичної реабілітації та ерготерапії на базі фізіотерапевтичного відділення.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мета - реабілітаційна допомога хворим з наслідками ураження нервової системи та з порушенням діяльності опорно-рухового апарату внаслідок травм або захворювань. Для процедур по кожному виду лікування в наявності окремі приміщення. Пропускна здатність фізіотерапевтичного відділення - 200 процедур за зміну.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З 18 жовтня 2019 у КНП «6-а МП м. Львова» впроваджується платна послуга з оздоровчого масажу, відповідно до Постанови КМУ від 19.09.1996 №1138 «Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних і комунальних закладах охорони здоров’я та вищих медичних навчальних закладах».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Персонал поліклініки бере участь також й у заходах Червоного Хреста, розуміючи, що необхідно продовжувати і примножувати справи милосердя, бо такою є вимога часу. Зокрема, заплановано проведення в 2020 р. комплексу навчань і тренінгів з першої допомоги у навчальних закладах підпорядкованого мікрорайону, який обслуговує КНП "6-а МП м. Львова".

 

 

Фото – автора та із сайту КНП "6-а МП м. Львова"

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ,

членкиня правління Львівської обласної організації ТЧХУ

 

 

 

 

Переглядів: 657 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024