Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Січень » 4 » Літнього чоловіка з серцевим нападом врятували одеські волонтери Червоного Хреста
20:16
Літнього чоловіка з серцевим нападом врятували одеські волонтери Червоного Хреста

 

СЕРЦЕВИЙ НАПАД НА ВУЛИЦІ

 

 

 

 

 

 

Працівники Червоного Хреста врятували літнього чоловіка, у котрого на вулиці стався серцевий напад.

 

 

 

 

 

 

 

 

За словами очевидців, "Швидка допомога" їхала більше півгодини і так й не прибула на виклик. Про це кореспонденту Української Служби Інформації розповіли очевидці. Літній людині стало погано з серцем. Однак чоловікові пощастило: поряд опинилися працівники Червоного Хреста, котрі змогли надати йому допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Також ними було зупинено проїзджаюча повз машина "Швидкої допомоги", яка доставила потерпілого до найближчої лікарні. Варто відзначити, що незважаючи на те, що очевидці кілька разів викликали медиків, на виклик протягом 35 хвилин ніхто так і не приїхав.

 

Довідково:

 

Подія, яка описана вище, сталася 3 січня 2020 р. Про неї дізнався голова Одеської ОО ТЧХУ Євген Жаріков. На своїй сторінці у соцмережі Facebook Євген Сергійович дав цій події такий коментар: «Героями не народжуються - ними стають! Сьогодні, в районі вулиці Святослава Ріхтера (Щорса), об 11:10 проходила боротьба за життя літнього чоловіка, у якого було діагностовано серцевий напад. Волонтери Загону Швидкого Реагування Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Олег Криворотенко та Анастасія Кошкіна надавали долікарську медичну допомогу протягом 35 хвилин! Після приїзду карети «Швидкої допомоги», потерпілий був переданий для надання подальших медичних заходів. Від себе додам, що на рахунку Олега, вже не одне врятоване людське життя! Олеже і Насте, - спасибі!»

 

Фото – УСІ-Одеса

За джерелом:

https://usionline.com/2020/01/03/pozhilogo-muzhchinu-s-serdechnym-pristupom-spasli-odesskie-volontery-krasnogo-kresta-foto/?fbclid=IwAR2FQ8F-qrrObsrpsDg-auMzkYpevl9Kl7qQPV8T7wj1KF3grn_bk9Ujw1o

 

 

Переглядів: 363 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:42
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024