Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Січень » 13 » Благодійність не знає кордонів: Вісті з Червоноградської міської організації Червоного Хреста
20:36
Благодійність не знає кордонів: Вісті з Червоноградської міської організації Червоного Хреста

 

ШІСТЬ СОТЕНЬ - РІЗДВЯНИХ ПАКУНКІВ

 

 

 

 

 

 

 

Червоноградська міська організація Червоного Хреста вже кілька років

успішно співпрацює з німецьким Благодійним Фондом Мерклє в Україні.

 

 

Як і щороку, напередодні різдвяних свят підопічні Фонду Мерклє отримали продуктові набори. Вручити їх прибула голова Благодійного Фонду Мерклє в Україні Галина Томків.

 

В такі дні у Червоноградській міській організації Товариства Червоного Хреста України велелюдно. Панує тепла атмосфера, звучать щирі вітання і слова вдячності німецьким благодійникам, котрі впродовж багатьох років піклуються про незаможних людей похилого віку.

 

Під час благодійної акції голова Фонду Мерклє Галина Томків зазначила для газети «Новини Прибужжя»:

 

«Маємо чергову приємну подію з нагоди різдвяних свят. Пані Мерклє завжди пам’ятає про своїх підопічних, а їх на сьогодні є 600 у Червонограді, Соснівці та Гірнику. 24 грудня ми видавали продуктові набори у Соснівці і Гірнику, 26-27 грудня – вже у Червонограді. Програма благодійництва буде продовжена, тобто опікуватимемося самотніми людьми та дітьми з малозабезпечених сімей і впродовж 2020 року. Співпрацюватимемо також з міською організацією неповносправної молоді «Ніка», мистецьким колективом «Червона рута»», зазначила п. Галина.

 

 

 

 

 

 

На радість присутніх Галина Томків повідомила приємну новину: пані Мерклє має намір відвідати Червоноград у лютому цього року, побувати на святкуванні 20-річчя «Червоної рути». Має надію, що здоров’я дозволить їй це зробити: благодійниці 79 років, у нашому краї вона не була вже досить давно. Наміри в пані Ренати дуже чіткі, і вона має бажання приїхати. На новорічні і різдвяні свята передає усім щонайкращі побажання здоров’я та миру.

 

Регіональний представник Благодійного Фонду Мерклє, а водночас і голова Червоноградської міської організації Товариства Червоного Хреста України Марія Горошко повідомила: «Радію з того, що й надалі продовжується програма співпраці, що одинокі та малозабезпечені люди будуть отримувати хліб, продуктові набори на великі релігійні свята. Тішить також, що продовжена програма допомоги 156-ти дітям із малозабезпечених сімей, які отримують «Жвирківський хліб» двічі на тиждень. А одиноких людей також двічі на тиждень забезпечуємо «Обіднім хлібом», який випікає ПП «Козацький курінь»».

 

 

 

 

 

 

Марія Горошко також розповіла, що цьогоріч загалом було вручено 600 продуктових наборів, а 176 дітей із малозабезпечених сімей міста Соснівки отримали солодощі до Дня святого Миколая.

 

Усім, хто не зміг самостійно за станом здоров’я прийти у міську організацію Червоного Хреста, соціальні працівники Червоноградського територіального центру рознесли набори від благодійників у їхні домівки. Продуктовий набір складався з гречки, олії, цукру, макаронів, рибної консерви, чаю. Передати різдвяні пакунки допомогли волонтери Червоного Хреста Наталія Маїк і Тетяна Уманець.

 

 

 

 

 

 

Автор – Світлана Ратушняк, для "Новини Прибужжя"

 

Фото – Червоноградської МО ТЧХУ, Львівська область

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=996300124104841&set=gm.588810031681361&type=3&theater&ifg=1

 

Переглядів: 534 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 05:15
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024