Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Січень » 24 » Червоний Хрест та органи Пробації – зав'язали співпрацю у Красноградському районі на Харківщині
11:10
Червоний Хрест та органи Пробації – зав'язали співпрацю у Красноградському районі на Харківщині

 

РОБОЧА ЗУСТРІЧ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Допомога у соціальній адаптації звільнених з ув'язнення осіб – спільна справа

Червоного Хреста та органів Пробації у Красноградському районі на Харківщині.

 

 

 

 

22 січня 2020 року в приміщенні Красноградської районної організації Товариства Червоного Хреста України відбулась робоча зустріч старшого інспектора Красноградського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області, капітана внутрішньої служби Олени Нестерюк та голови Красноградської районної організації Товариства Червоного Хреста України Вікторії Балазюк.

 

Мета зустрічі - налагодження співпраці під час підготовки до звільнення осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний термін. На зустрічі обговорювалися нагальні питання про пріоритети державної політики в галузі охорони здоров’я населення, надання гуманітарної та першої медичної допомоги. Зайшла мова також і про волонтерську допомогу червонохрестівців в організації соціальної адаптації звільнених осіб у соціум.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

«Проблема адаптації звільненого до умов нормального існування у звичайному соціальному середовищі має велике значення для вирішення питань боротьби з рецидивною злочинністю. Тому не виникає сумнівів у необхідності проведення спеціальної роботи з підготовки засуджених до життя в нових умовах. Допомога особам, які звільняються від відбування покарання у виді обмеження волі чи позбавлення волі на певний строк – перший, але важливий крок у виправленні таких осіб та поверненні їх у соціум на шляху забезпечення безпеки суспільства», - зауважила Олена Нестерюк.
 

«Якщо ви знаєте громадян, яким конче необхідна психосоціальна допомога, розкажіть їм про наше Товариство, яке обов’язково разом з ними подолає ці труднощі», - звернулася Вікторія Балазюк до своєї співбесідниці.

 

Червоний Хрест допомагає всім, хто у біді. Не оминає і тих, хто повертається в соціум з місць ув'язнення.

 

 

Фото – учасників зустрічі

За джерелом:

https://www.facebook.com/probation.kharkiv/photos/pcb.522892381458403/522892174791757/?type=3&theater

 

Переглядів: 446 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 05:06
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024