Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Січень » 25 » Червоний Півмісяць Туреччини роздає гарячу їжу тим, хто через землетрус зараз без даху над головою
22:18
Червоний Півмісяць Туреччини роздає гарячу їжу тим, хто через землетрус зараз без даху над головою

 

МИЛОСЕРДЯ ПІД ЧАС ЗЕМЛЕТРУСУ

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Червоного Півмісяця в числі перших прийшли на допомогу

постраждалим від землетрусу, який обрушився сьогодні на Туреччину.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Півмісяць (Türk Kızılay) відразу вирушив у район стихійного лиха, як лиш отримав сигнал тривоги. Бачачи, яких руйнувань завдав землетрус, волонтери з перших хвилин після завершення стихійного лиха включились у заходи з першої допомоги пораненими, а потім, коли все більш-менш уляглося, почали роздавати гарячу їжу тим громадянам, які залишилися без даху над головою. Червоний Півмісяць залучив для приготування благодійних обідів свої мобільні та польові кухні.

 

 

 

 

 

 

Червоний Півмісяць, який роздав гуманітарну допомогу, необхідну для захисту громадян від негативних умов землетрусу, взяв на себе турботу про харчування постраждалих. Польові і мобільні кухні за короткий час були доставлені у зону лиха з Ерзурума, Ерзінджана, Муша та Адани.

 

 

 

 

 

 

Добровольці Червоного Півмісяця оперативно почали готувати гарячу їжу, щоб задовольнити харчові потреби постраждалих.

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери Червоного Півмісяця роздавали гарячі супи та напої з мобільних засобів громадського харчування жертвам катастрофи, будинки яких були зруйновані або сильно пошкоджені, через що їм довелося переночувати на вулиці.

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Півмісяць ініціював налагодження психосоціальної підтримки, щоб постраждалі, які отримали серйозний стрес від землетрусу, змогли позбутися страхів і тверезо оцінити ситуацію, в якій вони опинилися, з найменшим ушкодженням для своєї психіки. Для цього їм необхідно було мобілізували всі свої внутрішні можливості. У цей процес порятунку включилися приблизно 2000 добровольців з 24 профілів медицини та психосоціальної підтримки.

 

 

 

 

 

 

 

 

У зону лиха прибули 206 спеціалістів, навчених боротися з такими видами катастроф, для проведення рятувальних робіт в регіоні. Червоний Півмісяць направив сюди 33 потужні транспортні засоби підвищеної прохідності, 4 пересувні кухні на 5000 осіб та 7 транспортних засобів громадського харчування, скерованих в район стихійного лиха для обслуговування 2500 осіб одночасно.

 

 

 

 

 

 

 

Сюди привезено також велику кількість наметів, 2 кухонні агрегати на 5000 осіб, 15.875 ковдр, 5079 ліжок та 1563 штук обігрівачів.

 

 

Фото – прес-служби Турецького Червоного Півмісяця

За джерелом:

https://www.kizilay.org.tr/Haber/HaberDetay/4933

 

Переглядів: 359 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 22:52
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024