Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 20 » Персонал медцентру Нацгвардії у Нових Санжарах вивезли із об'єкту
17:37
Персонал медцентру Нацгвардії у Нових Санжарах вивезли із об'єкту

 

ПРОБЛЕМИ З МІСЦЕМ ДЛЯ КАРАНТИНУ

 

 

 

 

 

 

В Україні ще ніхто до кінця не усвідомив, що спалах коронавірусу – явище глобальне. Від нього

неможливо відгородитися парканом. Треба вчитися долати його сучасними засобами разом.

 

 

 

Персонал, який раніше працював у медичному центрі "Нові Санжари", вивезено з об'єкту. Ніхто з них не контактуватиме з розміщеними в обсервації евакуйованими громадянами з Китаю на тлі розповсюдження нового смертельного коронавірусу.

 

Про це УНН повідомляє із посиланням Урядовий портал.

 

"(Громадяни проходитимуть обсервацію – ред.) у 14-денний термін посиленого медичного спостереження у спеціально відведеному місці. Люди забезпечені всім необхідним. Як евакуйовані, так і персонал - забезпечені спеціальними засобами індивідуального захисту. Посилена охорона та цілодобовий нагляд лікарів", - йдеться у повідомленні.

 

Також, усі евакуйовані громадяни, екіпаж та супроводжуючі особи розміщені в індивідуальних приміщеннях із належним рівнем комфорту для проживання.

 

"Відходи будуть утилізовані в спеціальний спосіб, вони не будуть потрапляти у загальну каналізацію. Самі каналізаційні стоки в обов’язковому порядку будуть знезаражені", - зазначається у повідомленні.

 

Наголошується, що персонал, який раніше працював у "Нові Санжари", вивезено із об'єкту.

 

"Ніхто з них не контактуватиме з розміщеними в обсервації особами. У складі групи, яка буде розміщена в обсервації, є і лікарі, і медперсонал, і технічні спеціалісти для гарантування належного перебування і безпеки людей", - йдеться у повідомленні.

 

Зауважується, що заклади по всій Україні готові за потреби надавати необхідну допомогу. Полтавська та Харківська області забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту, медикаментами. Персонал підготовлений. У закладах є відповідне обладнання та індивідуальні бокси.

 

Також, повідомляється, що після обсервації українці, які не матимуть симптомів захворювання, повернуться додому. Іноземні громадяни також повернуться до своїх країн після успішного проходження 14-денної обсервації.

 

Окрім того, роз’ясняється, що якщо в когось із людей погіршиться самопочуття то на локації 24/7 перебувають лікарі. Вони забезпечені усім необхідним та готові надати необхідну допомогу. Окрім цього, поряд постійно чергуватиме машина екстреної допомоги.

 

Зазначається, що якщо в когось виявиться підозра коронавірусу то термін перебування всіх інших евакуйованих людей подовжиться ще на 14 днів з моменту ізоляції пацієнта, у якого виявлено підозру на вірус.

 

"Жодного випадку хвороби, спричиненої коронавірусом в країні не зареєстровано. У понеділок минуло рівно 14 днів відтоді, як останній прямий регулярний авіарейс із Китаю приземлився в Україні. Інкубаційний період для появи COVID-19 у людей, які були на бортах прямих рейсів, завершено. Наші епідеміологи впродовж інкубаційного періоду зв’язувалися з пасажирами. Ми точно можемо сказати - вони здорові. Підстав для хвилювань немає", - наголошується в повідомленні.

 

Нагадаємо, у селищі Нові Санжари Полтавської області, куди мають перевезти евакуйованих із китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення.

 

Як повідомлялося, в Офісі Президента України запевнили, що жодної бактеріологічної небезпеки немає через прибуття в Україну рейсу з евакуйованими українцями та іноземцями з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1853426-personal-medtsentru-natsgvardiyi-u-novikh-sanzharakh-vivezli-iz-obyektu

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МВС розповіли про долю затриманих під час сутичок у Нових Санжарах.

 

 

Переглядів: 341 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 07:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024