Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 22 » Житомирська ОО ТЧХУ провела майстер-клас з першої допомоги для студентів музичного училища
21:38
Житомирська ОО ТЧХУ провела майстер-клас з першої допомоги для студентів музичного училища

 

ЗУСТРІЧ З МАЙБУТНІМИ МУЗИКАНТАМИ

 

 

 

 

 

 

Рятувальники і червонохрестівці провели для студентів

Житомирського музичного училища «Лекцію безпеки».

 

 

21 лютого фахівці Управління ДСНС в Житомирській області спільно з працівниками Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності і волонтерами Обласної організації Товариства Червоного Хреста України провели «Лекцію безпеки» для студентів Житомирського музичного училища ім. В.С. Косенка.

 

 

 

 

 

 

На початку заходу фахівці ДСНС розповіли молоді про професією рятувальника, та на ліквідацію яких саме надзвичайних подій чи ситуації вони залучаються. Основною ж темою лекції стали вибухонебезпечні предмети та правила поводження при їх виявленні. Рятувальники розповіли про різновиди боєприпасів часів минулих війн та сьогодення. Навели приклади травмування та загибелі дітей і дорослих при розбиранні чи розпилюванні таких знахідок. Так студенти закріпили для себе алгоритм дій у разі знаходження таких предметів.

 

 

 

 

 

 

Після цього Червоний Хрест розповів присутнім про види кровотеч, які можуть виникнути при пораненні від вибуху того чи іншого боєприпасу.

 

 

 

 

 

 

Слухачі дізналися про різні складності таких поранень, а також наочно познайомилися як саме, використовуючи підручні засоби, можна швидко зупинити кров.

 

 

 

 

 

 

На завершення заходу лектори побажали молоді бути уважними, берегти себе та оточуючих і не потрапляти у надзвичайні ситуації, які можуть коштувати їм здоров’я, чи навіть – життя.

 

 

Фото – прес-служби Управління ДСНС в Житомирській області

За джерелом:

https://zt.dsns.gov.ua/ua/Ostanni-novini/15976.html?fbclid=IwAR15RqU9sA8al_FKFYIDtwKpXIF-rVkr2LdtYt8801qOQ6Lcvgoo67g8u3Q

 

Переглядів: 324 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 08.05.2024, 04:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024