Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 22 » Евакуйованим з Китаю передали книги та ігри
22:35
Евакуйованим з Китаю передали книги та ігри

 

НЕ ХЛІБОМ ЄДИНИМ…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Релігійні діячі передали Біблію, інші книги та настільні ігри евакуйованим із Китаю.

 

 

Як повідомили у пресслужбі НК Товариства Червоного Хреста України, "оперативним штабом було прийнято рішення про заборону передачі продуктів харчування з метою посилити заходи безпеки для людей, які перебувають на території медичного центру". Як зазначається, поряд з центром встановлено намет Червоного Хреста, де відбувається приймання, облік та передача гуманітарної допомоги. Через Червоний Хрест волонтери вже почали доставляти таку допомогу.

 

 

 

 

 

 

 

 

"У свою чергу, посольства Аргентини та Еквадору доставили сьогодні також необхідні предмети. Зокрема, пледи, засоби гігієни, дитяче харчування. До намету Червоного Хреста принесли великого ведмедика для найменшого мешканця обсервації", - вказали у НК Товариства Червоного Хреста України.

 

У Новосанжарській райдержадміністрації лідери релігійних об’єднань Полтавщини різних конфесій, священики Православної церкви України з Києва обговорили ситуацію в Нових Санжарах. Зокрема, порушили питання налагодження комунікації.

 

Зазначали, що представники церкви як інституту, який відповідно до соціологічних опитувань має найбільшу підтримку населення, мають виступити комунікаторами, щоб зменшити градус суспільної напруги.

 

Місцеві священики говорили, що насправді жителі селища не були агресивно налаштовані, а різко відреагували, бо були заскочені зненацька. Насправді мешканці Нових Санжар прихильно ставляться до людей у медичному центрі, приносять їм продукти і речі.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Священики зазначали, що потрібно й надалі налагоджувати комунікацію між владою і суспільством, аби не виникало нерозуміння. Церкви готові бути комунікаторами й допомагати владі у цьому питанні.

 

На зустрічі були присутні священики Православної церкви України з Києва – керівник управління соціального служіння Православної церкви України, капелан Сергій Дмітрієв, протоієрей Павло Мельник, представник прес-служи ПЦУ Максим Дрофяк, а також релігійні діячі Полтавщини – настоятель парафії Пресвятої Трійці УГКЦ у Полтаві Юрій Кролевський, священик ВЦС ЄХБ Олександр Чабаненко, єпископ Релігійного управління Полтавського обласного об’єднання Християнських церков «Світло життя» Дмитро Лаптєв, єпископ Української церкви християн віри євангельської Михайло Роман, пастир церкви «Потік слави» Олег Кушніренко, настоятель місцевої парафії Преображення Господнього ПЦУ священик Дмитро Педина. Також у спілкуванні взяв участь голова Громадської ради при ОДА Володимир Голуб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після завершення обговорення із церковними діячами зустрівся голова облдержадміністрації Олег Синєгубов. Очільник області подякував священикам за підтримку евакуйованих із Китаю громадян і місцевих жителів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Релігійні діячі зібрали книги, продукти, настільні ігри для людей, які перебувають в обсервації.

Продукти залишили у представників Червоного Хреста у Нових Санжарах. Інші речі передали людям у санаторій. Частина священиків, які приїхали, залишаться у селищі, вони спілкуватимуться з громадськістю та підтримуватимуть людей, які перебувають у медичному центрі «Нові Санжари».

 

 

Фото – прес-служби Полтавської ОДА

За джерелами:

http://www.adm-pl.gov.ua/news/religiyni-diyachi-peredali-bibliyu-inshi-knigi-ta-nastilni-igri-evakuyovanim-iz-kitayu

https://www.unn.com.ua/uk/news/1853852-evakuyovanim-z-kitayu-u-novi-sanzhari-peredali-knizhki-ta-igri

 

 

Переглядів: 390 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 01:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024