Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 25 » Перший національний збір тренерів з міжнародного гуманітарного права відбувся у Києві
22:50
Перший національний збір тренерів з міжнародного гуманітарного права відбувся у Києві

 

ОБМІН ДОСВІДОМ

 

 

 

 

 

 

 

Портал «Українське право» розмістив сьогодні репортаж про національний

збір тренерів з міжнародного гуманітарного права, який відбувся днями у Києві.

 

 

Минулими вихідними панорамний зал готелю Баккара в Києві став місцем, де міжнародне гуманітарне право та новітній напрям – гуманна освіта об’єдналися, та об’єднали собою однодумців.

 

Загальнонаціональний збір тренерів та майстер-тренерів з міжнародного гуманітарного права Товариства Червоного Хреста України відбувся вперше за час активної підготовки тренерів та їх просвітницької діяльності у 2017 році.

 

Спільний проект Фінського Червоного Хреста та Українського Червоного Хреста з підготовки тренерів з міжнародного гуманітарного права та принципів діяльності Міжнародного Червонохресного Руху розпочався в 2017 році.

 

Метою проекту було і є створення спільноти тренерів Товариства Червоного Хреста України з міжнародного гуманітарного права по всій країні, щоб вони допомагали людям розуміти, поважати і використовувати принципи гуманності в повсякденному житті, а також сприяти розвитку суспільної свідомості і громадянської відповідальності.

 

Захід проходив два дні: 15 та 16 лютого 2020 року. Він був організований відділами міжнародного гуманітарного права та гуманної освіти Товариства Червоного Хреста України за підтримки міжнародних партнерів, зокрема Фінського Червоного Хреста та Міжнародного Комітету Червоного Хреста.

 

Перш за все зібрання стало підсумком діяльності тренерів за 2017-2019 роки. Окрім обміну досвідом, роботи над помилками, обміном цікавих ноу-хау, та поліпшення комунікації між учасниками проекту, тренери змогли покращити свої знання з міжнародного гуманітарного права та освітньої методології завдяки спікерам-фахівцям.

 

 

 

 

 

 

Презентував цінну інформацію, а також відповідали на складні запитання тренерів: радник Президента Товариства Червоного Хреста України з міжнародного гуманітарного права, завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Національного авіаційного університету Тимур Робертович Короткий.

 

 

 

 

 

 

Співдоповіді на тренінгу зробили також: головний юридичний радник делегації Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Україні, Маріана Чакон Лозано; делегат з питань МГП Фінського Червоного Хреста в Україні, майстер - тренерка з МГП та волонтерка, Іріс Хільтунен; Представник Української Гельсінської спілки з прав людини, координатор напрямку неформальної освіти, учасник ініціатив з поширення міжнародного гуманітарного права Максим Єлігулашвілі.

 

Щодо ініціатив головних учасників цього заходу – тренерів та майстер-тренерів з міжнародного гуманітарного права, то чудовим доповненням стали ввідний тренінг «Інструмент Сторітелінгу у веденні тренером заняття з МГП» (Христина Боровкова) та інтерактивна гра за методикою програми «Youth as Agents of Behavioural Change» - Молодь як агенти позитивних поведінкових змін (Софіко Харчалава, Андрій Скороход, Надія Смоляга, Олександр Квасов).

 

Неформальну частину, покликану сприяти командоутворенню та пожвавленню спілкування провела координатор освітніх програм ТЧХУ Людмила Макарова.

 

 

Фото – www.ukrainepravo.com

За джерелом:

https://www.ukrainepravo.com/international_law/public_international_law/pershyy-natsionalnyy-zbir-treneriv-z-mizhnarodnogo-gumanitarnogo-prava-/

 

Переглядів: 409 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 21:08
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024