Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 26 » У Львові організували науковий симпозіум для сімейних лікарів щодо серцево-судинних хвороб
22:56
У Львові організували науковий симпозіум для сімейних лікарів щодо серцево-судинних хвороб

 

ХВОРОБИ СЕРЦЯ – ПРОБЛЕМА СТОЛІТТЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

26 лютого у Львові розпочав роботу дводенний науковий симпозіум для сімейних

лікарів з приводу нових методів лікування серцево-судинних хвороб у пацієнтів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Львові 26–27 лютого 2020 року проходить науковий симпозіум з міжнародною участю «Серцево-судинна допомога в практиці сімейного лікаря: діагностика, лікування, профілактика» на базі Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Захід організовано відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 28 березня 2018 року №302 «Про затвердження Положення про систему безперервного професійного розвитку фахівців у сфері охорони здоров’я», а також наказу МОЗ України від 22.02.2019 № 446 «Деякі питання безперервного професійного розвитку лікарів».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цей захід включено до заходів, передбачених «Реєстром з'їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій», які проводитимуться у 2020 році» за №2 (надає право на відрядження).

 

 

 

 

 

 

 

 

Співорганізатором є кафедра кардіології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика (завідувач – професор Долженко Марина Миколаївна).

 

 

 

 

 

 

 

 

Відкрив симпозіум президент СФУЛТ, професор кафедри пропедевтики внутрішньої медицини №1 Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, доктор медичних наук Андрій Базилевич.

 

 

 

 

 

 

 

З великою цікавістю присутні, а їх було близько 700 осіб, прослухали презентацію European Primary Care Cardiovascular Society/ Асоціація серцево-судинної допомоги сімейної медицини, яку провела професор Марина Долженко, завідувач кафедри кардіології Національної медичної академії післядипломної освіти ім. П.Л.Шупика.

 

 

 

 

 

 

 

 

Професор Марина Миколаївна зробила також ґрунтовну доповідь на тему «Профілактика інсульту у хворих з артеріальною гіпертензією за рекомендаціями EPCCS 2018».

 

 

 

 

 

 

Другу частину симпозіуму після кави-брейк розпочав професор Андрій Базилевич доповіддю на тему «Питання кардіореабілітації».

 

 

 

 

 

 

 

В заході взяли також участь доповідачі: проф. Матюха Л.Ф., проф. Несукай О.Г., проф. Базилевич А.Я., проф. Дутка Р.Я., проф. Скляров Є.Я., проф. Кияк Ю.Г,. проф. Недашкевич О.О., доц. Давидова І.В., доц. Симонов С.С. Очікується, що 27 лютого з двома лекціями виступатиме професор Корнелія Котцева, котра працює у Королівському коледжі у столиці Великобританії Лондоні.

 

 

 

 

 

 

Для отримання сертифікатів у 10 балів за системою безперервного професійного розвитку медичних працівників, лікарі мають бути присутніми на усіх без винятку засіданнях.

 

 

 

 

 

 

У цьому заході беруть участь медики таких спеціальностей, як: кардіолог, сімейний лікар, терапевт, педіатр, невропатолог та ендокринолог. Кожному з них буде видано сертифікат встановленого зразка.

 

 

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

Переглядів: 313 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 15:13
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024