Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 28 » Візит делегації МФЧХ і ЧП у Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України
10:29
Візит делегації МФЧХ і ЧП у Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України

 

ДОПОМОГА У ВІДБУДОВІ РУЇН НА ДОНБАС

 

 

 

 

 

Делегація МФЧХ і ЧП побувала днями у Міністерстві у справах ветеранів,

тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України.

 

У Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України відбулася зустріч з Міжнародною Федерацією Товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, на якій обговорено спільні напрямки діяльності.

 

Учасники зустрічі говорили про співпрацю з багатьох важливих питань, зокрема йшлося про спільні напрямки діяльності у сфері підтримки внутрішньо переміщених осіб, подолання наслідків конфлікту, розшуку зниклих безвісти за особливих обставин та незаконно ув’язнених осіб на тимчасово окупованих територіях України.

 

«Захищати життя та гідність людей, які постраждали внаслідок збройної агресії на сході країни – головна мета співпраці Мінветеранів з міжнародними організаціями, у тому числі з Міжнародною Федерацією Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (далі ‒ МФЧХ і ЧП).

 

«Мінветеранів спрямовує свої зусилля для допомоги громадянам, які постраждали внаслідок російської окупації та їх реінтеграцію», – сказав під час зустрічі заступник Міністра з питань європейської інтеграції Олексій Ілляшенко.

 

Він також подякував за допомогу для українців, які постраждали внаслідок російської збройної агресії та вимушені залишатись на тимчасово окупованих територіях частин Донецької та Луганської областей.

 

 

 

 

 

 

Керівник делегації, пан Керем Кінік, Віце-Президент МФЧХ і ЧП, Президент Турецького Червоного Півмісяця, запевнив у подальшій підтримці України та зауважив, що організація, яку він очолює є незалежною, нейтральною і основним завданням якої є надання допомоги постраждалим людям.

 

Пан Керем, подякував Мінветеранів за плідну співпрацю в напрямку гуманітарного співробітництва та підтримку внутрішньо переміщених осіб в країні.

 

 

 

 

 

 

У зустрічі також взяли участь пані Білоус Лілія Миколаївна, Генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

 

Фото – прес-служби Мінветеранів

За джерелом:

https://www.facebook.com/MinistryforTOTandIDPs/photos/pcb.2728268767287072/2728266693953946/?type=3&theater

 

Переглядів: 455 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 03:12
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024