Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Лютий » 28 » Військові медики пройшли тренування на випадок епідемій
15:25
Військові медики пройшли тренування на випадок епідемій

АРМІЯ ГОТУЄТЬСЯ

 

 

 

 

 

 

Військові медики відпрацювали діяльність підрозділів госпіталю в умовах масового

надходження хворих на гостру респіраторну хворобу та інші інфекційні захворювання.

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє інформаційна агенція УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

 

 

 

 

 

 

"На базі Військово-медичного лікувально-реабілітаційного клінічного центру в Ірпіні під керівництвом Командувача медичних сил Збройних Сил України генерал-майора медичної служби Ігоря Хоменка пройшло тактико-спеціальне тренування з розгортання військового мобільного госпіталю Національного військово-медичного центру "ГВКГ". Під час тренування відпрацьовувалась діяльність підрозділів госпіталю в умовах масового надходження хворих на гостру респіраторну хворобу та інші інфекційні захворювання, зокрема, й в районі проведення операції Об’єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

 

 

 

 

 

 

 

Вказано, що під тренувань розгорнули близько 30 медичних локацій. До тренувань була задіяна мобільна медична лабораторія для проведення досліджень в польових умовах. Крім проведення санітарно-епідеміологічної розвідки, лабораторія здатна провести дослідження матеріалів від пацієнтів, здійснити діагностику та обстежити контактних осіб у осередках інфекційних захворювань.

 

 

 

 

 

 

"Найголовніше завдання керівників цього тренування і медичного персоналу, задіяного для відпрацювання практичних завдань, — мінімізувати умовності. Враховуючи ймовірні загрози, ми маємо реально відпрацювати сценарій зручного розташування підрозділів госпіталю, прийому пацієнтів, сортування, проведення лікувально-діагностичних заходів, забезпечення обсервації із дотриманням усіх протиепідемічних норм та надання фахової допомоги", - сказав генерал-майор медичної служби Ігор Хоменко.

 

 

 

 

 

 

Повідомляється, що з метою імітування масового надходження можливих хворих участь в практичних заняттях взяли військовослужбовці з частин Київського гарнізону.

 

Нагадаємо, спалах коронавірусу нового типу як і раніше має потенціал перерости в пандемію, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) готова надати допомогу всім країнам для підготовки до боротьби з нею.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1854915-viyskovi-mediki-proyshli-trenuvannya-na-vipadok-epidemiy

 

Переглядів: 352 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 15:36
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024