Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Березень » 1 » 28 лютого 2020 року у ЛНАМ відбулось вручення дипломів магістрів
22:51
28 лютого 2020 року у ЛНАМ відбулось вручення дипломів магістрів

 

ПУТІВКА У САМОСТІЙНЕ ЖИТТЯ

 

 

 

 

 

 

 

 

В цей важливий для випускників день з вітальним словом виступили перший

проректор Роксолана Патик, отець Олег Зубик, а також декани факультетів.

 

 

 

 

 

 

 

 

Декан факультету образотворчого мистецтва і реставрації Ігор Шумський згадав слова Сальвадора Далі: «Щоранку, прокинувшись, я відчуваю найбільшу насолоду від того, що Сальвадор Далі це я і приголомшено питаю себе: “Яку ж дивовижу вчинить цей Сальвадор Далі сьогодні?”».

 

Також Ігор Петрович додав: «Нехай на вашому шляху зустрічаються люди, які допоможуть реалізувати ваш талант, ваше творче «я» і ваші задуми. Нехай вам щастить. Ви класні».

 

«Ми тішимося з того, що ви виросли, що ви змужніли і добилися того, що хотіли. Що ви виходите в світ свідомими громадянами своєї держави України. Хочу побажати, щоб цей шлях був для вас світлим, яскравим і щоб ви завжди пам’ятали, що ми будемо раді вас бачити, завжди чекаємо на вас і завжди тішимося за ваші успіхи» - декан факультету дизайну Ростислав Студницький.

 

 

 

 

 

 

Декан факультету історії і теорії мистецтва Ростислав Шмагало побажав магістрам зайняти вершину культурної піраміди. Він сказав: «Як відомо на вершині піраміди мало місця, тому вам прийдеться докласти багато зусиль. Я бажаю вам успіхів на цьому шляху».

 

 

 

 

 

 

Слова подяки від імені випускників та щирі привітання для колег висловила випускниця Кафедра художнього текстилю ЛНАМ Марічка Лазів.
 

Вона завершувала промову словами Ліни Костенко:
«І все на світі треба пережити,
І кожен фініш – це, по суті, старт,
І наперед не треба ворожити,
І за минулим плакати не варт».

Наприкінці Марічка додала: «Я впевнена, що кожен із нас буде сумувати за своїм маленьким студентським життям. Проте ми всі сьогодні готові до нових звершень і до нових вершин. Хочу побажати усім нам сил, наснаги, терпіння, великого ентузіазму і бажання надалі творити і щоденно працювати над власним саморозвитком, тим самим несучи гідне звання випускника Львівської національної академії мистецтв».

 

Ми приєднуємось до таких щирих привітань! Магістри, пам’ятайте - наші двері завжди відкриті для вас! Не забувайте про рідну ЛНАМ.

 

 

Післяслово:

 

 

 

 

 

 

Серед випускників – чимало і тих, хто отримав дипломи магістрів, захистивши свої права на вищу освіту на кафедрі скульптурно-монументального мистецтва.

 

 

 

 

 

 

 

Це такі молоді таланти, як Назар Мостовий (на знімку), Богдан Ткачук, Іван Мисакович та інші. Щоб з відходом випускників не переривати процес навчання, викладачі ЛНАМ шукають заміну їм серед юних талантів у старших класах, а іноді й між учнями початкової школи.

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, Заслужений діяч культури України, член президії Личаківської РО м. Львова ТЧХУ, професор Василь Гурмак працює вже від тепер з четвертокласником Михайлом Олійником, котрий подає надії на те, зможе у майбутньому замінити тих, хто з дипломами в руках покинули нині стіни Альма-Матер.

 

Побажаймо ж усім їм – успіхів, нових образів і творчих злетів, вірних і справедливих шанувальників!

 

Фото – ЛНАМ та з домашнього архіву В.Гурмака

За джерелом:

https://www.facebook.com/lvivartacademy/photos/pcb.1334911876709380/1334907606709807/?type=3&theater

 

Переглядів: 511 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 13:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024