Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Березень » 3 » Андрій Садовий: «Ми у Львові вирішили створити оперативний штаб» (ВІДЕО)
21:10
Андрій Садовий: «Ми у Львові вирішили створити оперативний штаб» (ВІДЕО)

 

КАРАНТИНУ ЩЕ НЕМАЄ, АЛЕ ВІН – НА ГОРИЗОНТІ

 

 

 

 

 

 

 

Після повідомлення, про фіксацію першого випадку захворювання на корона

вірус, у Львові вирішили створити оперативний штаб протидії цій недузі.

 

Окрім низки профілактичних заходів, які запровадило місто, аби унеможливити поширення коронавірусу, тепер створено ще й оперативний штаб. До нього увійдуть представники з усіх сфер діяльності міста. Таке рішення озвучив міський голова Львова Андрій Садовий.


 

«Як ви знаєте, в Україні зафіксували перший випадок захворювання на коронавірус. Чоловік з Італії повернувся у Чернівці. На сьогодні його госпіталізовано. Звичайно, є запитання — «а як у нас?».

 

Ми у Львові вирішили створити оперативний штаб. Його очолила моя заступниця Галина Слічна. До штабу входять медики, фармацевти, працівники освіти, культури, усіх важливих сфер Львова. Кожного дня ми подаватимемо оперативну інформацію.

 

Сьогодні ми не запроваджуємо карантин. У місті працює гаряча лінія 1580, де є фахові спеціалісти. Ви завжди зможете отримати там оперативну інформацію, зокрема, з медичних питань. Працює телефон 103, завжди можна зателефонувати до сімейного лікаря, якщо у вас погане самопочуття.

 

Ми продовжуємо дезінфекцію всього громадського транспорту. Щодо громадських місць — встановлюємо станції гігієни рук в адміністративних будівлях, школах та театрах. Також прошу ще раз бізнес — долучайтеся!

 

Я бажаю всім нам бути здоровими! Ми будемо оперативно тримати всіх в курсі.
Переможемо!" - сказав мер Львова Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, аби запобігти поширенню респіраторних захворювань у школах і садочках, лікарнях і соціальних установах та ЦНАП — тобто в усіх адміністративних і комунальних закладах, які працюють з людьми, встановили антисептики для рук — настінні та диспенсери.

 

Також на «Гарячій лінії міста Львова» діє окрема лінія, куди люди, в разі потреби, можуть зателефонувати та отримати всю необхідну інформацію щодо гострого респіраторного захворювання, зокрема — коронавірусу. Інформацію надає лікар-інфекціоніст.

 

Окрім того, для додаткового захисту мешканців, сімейні лікарі м. Львова виїжджатимуть на виклики додому до тих пацієнтів, які мають високу температуру тіла — більше 38 градусів.

 

 

 

 

Фото – прес-служби ЛМР

За джерелом:

https://city-adm.lviv.ua/news/science-and-health/medicine/276869-andrii-sadovyi-my-u-lvovi-vyrishyly-stvoryty-operatyvnyi-shtab

 

 

 

 

Переглядів: 322 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 06:21
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024