Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Березень » 4 » Водіїв і кондукторів громадського транспорту у Чернівцях зобов'язали носити маски
22:48
Водіїв і кондукторів громадського транспорту у Чернівцях зобов'язали носити маски

 

БЕЗПЕКА І КОМФОРТ - НЕ ЗАВЖДИ У ДРУЖБІ

 

 

 

 

 

 

 

Працювати у масках дуже незручно. Але ситуація вимагає цього,

і оперативний штаб прийняв за порадою фахівців саме таке рішення.

 

Через виявлення коронавірусу SARS-CoV-2 у жителя Чернівців в місті ввели додаткові заходи для недопущення поширення коронавірусної інфекції.

 

Як повідомляє прес-служба Чернівецької міськради, водіїв і кондукторів громадського транспорту зобов'язали носити респіраторні маски.

 

«Ввести масковий режим для водіїв і кондукторів у громадському транспорті, перед виходом на маршрут забезпечити проведення їх температурного скринінгу», – йдеться в повідомленні.

 

Персонал КП «Чернівецький аеропорт» ім. Каденюка, який контактує з пасажирами, повинні 100% забезпечити засобами індивідуального захисту, необхідною кількістю безконтактних термометрів для проведення температурного скринінгу пасажирів.

 

Також вирішено посилити заходи безпеки в навчальних закладах. Закривати їх на карантин поки не мають наміру. Водночас, класних керівників у школах зобов'язали не допускати до занять дітей з температурою і симптомами грипу.

 

Також комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доручила загальноосвітнім закладам розпочати перший урок з роз'яснювальної роботи про санітарно-гігієнічні норми і правила, а також поширити серед учнів і їх батьків інформацію про правила поведінки в разі ймовірного заряджання. Аналогічні заходи будуть вжиті в дошкільних установах.

 

У місті планують розповсюджувати листівки і брошури про правила запобігання зараження в місцях масових скупчень людей і посилити режим дезінфекції. Керівникам підприємств незалежно від форм власності, керівникам громадських організацій, волонтерам та громадським активістам рекомендували утриматися від організації і проведення масових заходів.

 

За рішенням міськради, у всіх комунальних закладах буде проводитися дезінфекція.

 

Установи освіти і культури повинні бути забезпечені необхідною кількістю дезінфекційних засобів, диспансерами, дозаторами для дотримання заходів гігієни рук.

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

https://zaxid.net/u_chernivtsyah_cherez_koronavirus_pratsivnikiv_gromadskogo_transportu_zobovyazali_nositi_maski_n1498687

 

Переглядів: 334 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 10:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024