Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Березень » 5 » Показовий День цивільного захисту в Личаківському районі м. Львова
20:09
Показовий День цивільного захисту в Личаківському районі м. Львова

 

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ – МОМЕНТ ІСТИНИ

 

 

 

 

 

 

 

Показовий День цивільного захисту в Личаківському районі м. Львова

відбувся на базі ЗСШ І-ІІІ ступенів «Лідер» з різними формами навчання.

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 5 березня, в м. Львові, на базі ЗСШ І-ІІІ ступенів «Лідер» з різними формами навчання, відбувся показовий День цивільного захисту. Його організаторами виступили адміністрація закладу, Управління освіти і науки Сихівського і Личаківського районів, Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Участь у заході взяло керівництво районного управління освіти, відділу з питань надзвичайних ситуацій міськради, керівний та педагогічний склад загальноосвітніх навчальних закладів району, представники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Личаківської районної організації м. Львова Товариства Червоного Хреста України.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На Дні цивільного захисту обговорили нагальні питання забезпечення протипожежного захисту навчальних закладів, організації навчально-виховного процесу з питань безпеки життєдіяльності, відпрацювання дітьми навичок поведінки у екстремальних ситуаціях, вдосконалення форм та методів роботи у даному напрямку.

 

 

 

 

 

 

 

 

Продовжився захід роботою тематичних методичних майданчиків для освітян. Одночасно з цим для школярів та педагогів влаштували відкриті уроки по локаціях.

 

 

 

 

 

 

 

Червоний Хрест з партнерами із ЗСШ І-ІІІ ступенів «Лідер» та медичного коледжу при ЛНМУ ім. Данила Галицького були зайняті на локації «Непрямий масаж серця».

 

 

 

 

 

 

 

 

Директорам навчальних закладів району були показані типові дії при серцево-легеневій реанімації на спеціальному муляжі для тренувань, який за власні кошти придбала собі школа «Лідер».

 

 

 

 

 

 

 

 

Тож «Лідер» на цій локації представляла медична сестра навчального закладу Мар'яна Чорна, а Червоний Хрест – інструктор з першої допомоги, старша медична сестра міської комунальної поліклініки №6 Оксана Галайко.

 

 

 

 

 

 

 

 

Під час об’єктового тренування учасникам Дня цивільного захисту продемонстрували дії на випадок виникнення надзвичайної події – організацію та проведення евакуації учнів з будівлі навчального закладу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Кульмінацією ліквідації навчальної надзвичайної події стала подача води від пожежної автоцистерни в осередок умовного горіння.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Після цього співробітники навчально-методичного центру ознайомили присутніх з правилами застосування первинних засобів пожежогасіння. Кожен охочий - як педагоги, так і школярі - змогли відпрацювати отримані навички за допомогою вогнегасника.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В ході показового Дня цивільного захисту освітяни обмінялися досвідом, а діти отримали багато корисної інформації та закріпили її на практиці.

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО м. Львова ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 360 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024