Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Березень » 17 » В Міністерстві охорони здоров’я України введено обмежувальні заходи
17:16
В Міністерстві охорони здоров’я України введено обмежувальні заходи

 

ІНТЕРНЕТОМ – ПРОТИ КОРОНАВІРУСУ

 

 

 

 

 

 

В Міністерстві охорони здоров’я України від сьогодні введено обмежувальні заходи.

 

 

З метою нерозповсюдження коронавірусу серед працівників апарату МОЗ України та, зважаючи на карантинні заходи, наказом Міністра охорони здоров’я України тимчасово обмежено допуск до адміністративних споруд та службових приміщень міністерства.

 

Згідно з Наказом посадові особи, представники громадськості, члени робочих груп та комісій беруть участь у засіданнях, на які вони запрошені, в режимі відеоконференції.

 

Допуск в адміністративні будівлі тимчасово обмежено, за винятком народних депутатів України, їхніх помічників, членів Уряду, працівників Секретаріату Кабінету Міністрів України, керівників та заступників керівників центральних та інших органів виконавчої  влади, посадових осіб організацій, що належать до сфери управління МОЗ України, та працівників міністерства.

 

Нагадаємо, на позачерговому засіданні Кабінету Міністрів України 16 березня ухвалено рішення про низку обмежувальних заходів у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

 

Документом, зокрема, заборонено з 18 березня по 3 квітня: на всій території нашої держави регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні.

 

Також з 17 березня в Україні заборонено проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.

 

Дозволено лише заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

 

З 17 березня заклади громадського харчування (ресторани, кафе), торговельно-розважальні центри, інші заклади розважальної діяльності, фітнес-центри, заклади культури повинні тимчасово припинити свою роботу.

 

Дозволено надавати послуги з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення персоналу засобами індивідуального захисту.

 

Міністерству охорони здоров'я доручено тимчасово припинити планову госпіталізацію та планові операції, крім невідкладних та термінових, а також максимально підготувати та перепрофілювати медичні заклади для прийому та лікування інфікованих хворих у тяжких станах.

 

Органам влади, підприємствам та організаціям рекомендовано забезпечити позмінну роботу працівників, а за технічної можливості – також роботи в режимі онлайн.

 

Прес-служба МОЗ України

 

Фото – з відкритих джерел

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/moznews/8917.html

 

Переглядів: 306 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 02:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024