Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Березень » 25 » У Сумах пройшов вебінар для медиків з використання засобів індивідуального захисту
22:47
У Сумах пройшов вебінар для медиків з використання засобів індивідуального захисту

 

БЕЗПЕКА - ПОНАД  УСЕ!

 

 

 

 

 

 

 

У Сумах пройшов 24 березня вебінар для медиків, на якому поновили знання щодо

використання засобів індивідуального захисту під час контактів з пацієнтами.

 

 

 

Зазначимо, що Сумський державний університет надає можливість медикам отримувати онлайн - консультації від провідних інфекціоністів України.

 

 

 

 

 

На базі СумДУ проходить серія вебінарів для медичних працівників щодо особливостей роботи у період епідеміологічної ситуації, які проводять науковці університету за технічної підтримки фахівців Центру медіатрансляцій СумДУ.

 

 

 

 

 

 

24 березня в СумДУ було організовано вебінар для медичних працівників, сімейних лікарів щодо використання засобів індивідуального захисту під час контактів з пацієнтами.

 

 

 

 

 

 

Вебінар провели: завідувач кафедри інфекційних хвороб з епідеміологією Медичного інституту СумДУ Микола Чемич, головний експерт обласного управління охорони здоров’я з інфекційних хвороб Ірина Троцька та інструктори Центру громадського здоров’я, представники Сумського обласної організації Товариства Червоного Хреста України Холод Ярослав та Стеценко Вікторія.

 

 

 

 

 

 

Це другий вебінар для медичних працівників, що проходить за інформаційної підтримки науковців Сумського державного університету та технічного забезпечення Центру медіатрансляцій СумДУ.

 

Перший вебінар лікарі-інфекціоністи провели 20 березня, його вже переглянуло близько 2900 людей.

 

Ознайомитись із матеріалами Ви можете на каналі Центру медіатрансляцій Сумського державного університету.

 

Довідково

 

Вебіна́р (англ. webinar) — спосіб організації зустрічей онлайн, формат проведення семінарів, тренінгів та інших заходів за допомогою Інтернету.

 

Це неологізм, утворений поєднанням слів веб (англ. "мережа") та семінар. Для організації вебінару використовуються технології відео-конференції, інтернет-телефонії та ін. Вебінари поширені в діловому середовищі. Дедалі більшого значення набувають вебінари й у дистанційній освіті.

 

У перші роки після появи Інтернету терміном «веб-конференція» часто називали гілку форуму або дошки оголошень. Пізніше термін набув значення спілкування саме в режимі реального часу.

 

Вебінари можуть бути спільними і включати в себе сеанси голосувань і опитувань, що забезпечує повну взаємодію між аудиторією та ведучим. У деяких випадках ведучий може говорити через телефон, коментуючи інформацію, що відображається на екрані, а слухачі можуть йому відповідати, переважно по телефону з гучномовцем.

 

На ринку також присутні технології, в яких реалізована підтримка VoIP-аудіотехнологій, що забезпечують повноцінний аудіозв'язок через мережу онлайн. Вебінарам (залежно від провайдера) може бути властива функція анонімності або «невидимості» користувачів, завдяки чому учасники однієї і тієї самої конференції можуть не знати про присутність один одного.

 

В умовах пандемії на коронавірус, в яку все глибше занурюється світ у 2020 році, вебінар – дуже зручний спосіб для дистанційного навчання, що і було використано у Сумському державному університеті, так як в Україні оголошений зараз карантин і присутність слухачів семінару у залі, - заборонена.

 

 

Фото – прес-служби СумДУ та Сумської ОО ТЧХУ

За джерелом:

https://news.sumdu.edu.ua/uk/news/11329-sumskij-derzhavnij-universitet-nadae-mozhlivist-medikam-otrimuvati-onlajnkonsultatsiji-vid-providnikh-infektsionistiv.html?_ga=2.165450175.1092634712.1585056086-106879462.1545143136&fbclid=IwAR3y5VtTYXlkhJj47rT9e8-JD0PelglxiIfYulMG6qgJsIBsw8FYSwHUocM

 

Переглядів: 351 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 07:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024