Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Квітень » 21 » На Львівщині краща сімейна лікарка 2019 року Ірина Гнатів захворіла на COVID-19
21:39
На Львівщині краща сімейна лікарка 2019 року Ірина Гнатів захворіла на COVID-19

 

ПРИКРИЙ  ВИПАДОК

 

 

 

 

 

 

Лікар загальної практики-сімейної медицини, головна лікарка КНП «Центр первинної медико-саніторної допомоги Давидівської сільської ради ОТГ» Ірина Гнатів захворіла на коронавірус.

 

 

Лікарка зазначає, що намагаючись надати якісну медичну допомогу, лікарі ніколи не знають  усього анамнезу пацієнта. Багато людей приховує свої контакти із хворими на коронавірус.

 

Ірина Гнатів на своїй сторінці у Facebook також додала, що відчула, як змінилося ставлення до неї через хворобу.

 

Українське лікарське товариство у Львові висловлює слова підтримки Ірині Гнатів та бажає їй швидкого одужання. Як зазначив голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда, медичні працівники на сьогодні перебувають у групі підвищеного ризику.

 

«На жаль, ніхто із лікарів не застрахований від цієї хвороби. Ірина Гнатів мала засоби захисту і дотримувалася усіх вимог, але вірус дуже підступний. Ми чітко розуміємо, що медичні працівники є у групі підвищеного ризику, адже постійно наражаються на небезпеку перебуваючи у прямому контакті з пацієнтами. Лікарі свідомі, що можуть захворіти і йдуть на цей ризик, адже інакше вони просто не можуть. Покликання лікаря – лікувати людей навіть тоді, коли йому самому загрожує небезпека. Суспільство має усвідомити значення роботи медичних працівників в цей непростий період світової пандемії, коли окрім лікарів допомогти більше нікому. Відтак громадяни повинні змінити своє ставлення до людей у білих халатах, проявити повагу і розуміння  Пригадайте, що в Італії лікарі надавали медичну допомогу пацієнтам навіть тоді, коли закінчилися усі засоби захисту.  Наша спільнота УЛТ у Львові висловлює слова підтримки Ірині Гнатів та усім медичним працівникам України, які захворіли на СOVID–19. Бажаємо їм швидше впоратися із недугом та бути здоровими!», – сказав Олег Дуда.

 

Додамо, що за даними МОЗ, станом на 10 квітня, на території України підтверджено захворювання на СOVID–19 методом ПЛР у 334 медичних працівників.

 

Нагадаємо, що минулого року за результатами голосування конкурсу «Сімейний лікар року-2019», який започаткувала редакції газети «Ваше здоров’я», Ірина Гнатів  стала кращим сімейним лікарем 2019 року. За неї віддали свої голоси понад 10 тисяч осіб

Також про її діяльність розповідало всеукраїнське видання «Українська правда». В опублікованому матеріалі йдеться про те, як лікарка перевернула медицину в своєму селі і прямує до того, аби саме в її ОТГ приїжджали вчитися лікарі зі всієї країни.

 

Фото – із сайту УЛТ у Львові

За джерелом:

http://ult.lviv.ua/?p=4209&fbclid=IwAR0r9KojoTWW0sKleuOhjElw5H4_lvZC6ryGS0NBfQSB5q751yx_DCaDrhI

 

 

Переглядів: 330 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 18.04.2024, 10:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024