Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Травень » 7 » Львівська ОО ТЧХУ та Червоноградська МО ТЧХУ – співпрацюють з соціальною службою м. Червонограда
21:54
Львівська ОО ТЧХУ та Червоноградська МО ТЧХУ – співпрацюють з соціальною службою м. Червонограда

 

200 ГІГІЄНІЧНИХ НАБОРІВ – ПОТРЕБУЮЧИМ

 

 

 

 

 

 

Карантин створив багато труднощів, особливо для самотніх літніх людей. Червоний Хрест Львівщини, в т.ч. й м. Червонограда намагається в міру своїх сил допомогти цій вразливій категорії населення.

 

 

Для допомоги найбільш потребуючим громадянам червонохрестівці спільно із фахівцями Червоноградського міського центру соціального обслуговування доставили та передали з дотриманням всіх запобіжних заходів 200 гігієнічних наборів для сімей людей похилого віку у м. Червонограді.


«Дякуємо нашим партнерам з @Червоноградський Терцентр за плідну співпрацю в доставці наборів», - написали червонохрестівці на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.


Повідомив про цю подію у соцмережах  й  Червоноградський Терцентр.

 

 

 

 

 

 

«06.05.2020р. в пункт збору продуктів тривалого зберігання, медичних засобів і засобів гігієни при Червоноградському територіальному центрі було доставлено від Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста в особі голови організації В. Мойсеєнка гігієнічні набори для підопічних терцентру. При отримані наборів були присутні заступник міського голови Н. Турко і голова міської організації Червоного Хреста М. Горошко, директор територіального центру Л. Войтович», - йдеться у повідомленні Терцентру .

 

До цього додамо, впродовж найближчих місяців волонтери ЛОО ТЧХУ будуть проводити активності з психосоціальної підтримки в різних форматах та інформаційні компанії щодо COVID-19 – слідкуйте за новинами.


Допомога буде надана в рамках проекту із запобігання та реагування на спалах COVID-19 в Україні (HumFlex) у партнерстві з Данським Червоним Хрестом.

 

Фото – Червоноградської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/lv.redcross/photos/pcb.126048092393127/126047672393169/?type=3&theater

 

Переглядів: 353 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 22:48
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024