Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Травень » 12 » В Австралії церква під виглядом «диво-ліків» від коронавірусу продавала промисловий відбілювач
21:54
В Австралії церква під виглядом «диво-ліків» від коронавірусу продавала промисловий відбілювач

ШАХРАЙСТВО

 

 

 

 

 

 

Влада Австралії оштрафувала місцевий філіал американської «Церкви Буття» на $150 тисяч

за рекламу та продаж нових «чудо-ліків від коронавірусу», які містили промисловий відбілювач.

 

 

Про це пише газета The Guardian.

 

Управління з лікарських засобів (TGA), заявило, що церква продавала розчин, який містить діоксид хлору. Він використовується для відбілювання та дезінфекції текстилю.

 

Крім того, стало відомо, що лідер американської «Церкви Буття» Марк Гренон написав президентові США Дональду Трампу листа за кілька днів до того, як той заявив, що прийом дезінфектантів може допомогти в лікуванні коронавірусу.

 

Австралійські чиновники повідомили, що діоксид хлору — потужний відбілювач, який використовується в промислових процесах, таких як текстильне виробництво, та може призвести до летальних побічних ефектів.

 

У заяві управління йдеться, що не існує клінічних, науково визнаних доказів, які показують, що «ліки» можуть допомогти в боротьбі з COVID-19.

 

«Використання розчину становить серйозний ризик для здоровʼя і може спричинити до нудоту, блювання, діареї та сильного зневоднення, що в деяких випадках може призвести до госпіталізації», — підкреслили в управлінні.

 

Сама ж церква наполягає на своєму «праві здійснювати таїнства». «Ви йдете в католицьку церкву і питаєте про їхні вина, або хліб, який вони подають в євхаристії? Ні. То чому світ не дасть нам спокій? Це наші таїнства», — відповіли виданню у австралійській філії церкви.

 

Фото: EPA/Vostock-photo

За джерелом:

https://thebabel.com.ua/hell/43367-v-avstraliji-misceva-cerkva-pid-viglyadom-divo-liki-vid-koronavirusu-prodavala-promisloviy-vidbilyuvach

 

 

Переглядів: 323 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 07:29
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024