Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Травень » 13 » Червоний Хрест разом з Coca-Cola допомагає медичним установам в різних країнах боротися з Covid-19
19:15
Червоний Хрест разом з Coca-Cola допомагає медичним установам в різних країнах боротися з Covid-19

СПІВПРАЦЯ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА І ФУНДАЦІЇ COCA- COLA

 

 

 

 

 

Coca-Colа підтримує Міжнародну Федерацію Червоного Хреста

 та Червоного Півмісяця, в яку входить ТЧХУ, у боротьбі із COVID-19.

 

 

Компанія "Кока-Кола" та Фонд "Кока-Кола" зобов'язуються пожертвувати понад 100 мільйонів доларів на підтримку зусиль боротьби з COVID-19 у всьому світі, направляючи кошти в організації, які найкраще можуть швидко мобілізуватися та надати допомогу медичним працівникам та вразливим громадам.

 

Міжнародний рух Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, як найбільша гуманітарна мережа у світі, працює на передових лініях протидії пандемії коронавірусу майже в 200 країнах. Ось чому Фонд Кока-Кола - благодійний фонд компанії «Кока-Кола» - на сьогодні виділив майже 14 мільйонів доларів грантів національним товариствам Червоного Хреста та Червоного Півмісяця у понад 90 країнах - від Албанії до України.

 

(Отримайте доступ до повного списку грантів Фонду, який оновлюється щотижня - Access a full list of Foundation grants (updated weekly).)

 

 

 

 

 

 

Фінансування фонду призначається на рівні країни та регіону. Гранти товариствам Червоного Хреста та Червоного Півмісяця допомагають забезпечити лікарні критичним медичним обладнанням та запасами, включаючи вентилятори, ліжка, намети та засоби індивідуального захисту обладнання (ЗІЗ), як рукавички та маски для обличчя; підтримувати програми допомоги громаді, спрямовані на людей похилого віку, хронічно хворих, інвалідів та бездомних; та фінансувати громадські кампанії з освіти та просвітницької діяльності. У поєднанні ці зусилля впливають позитивно на 7,5 мільйонів людей.

 

"Ми зосереджуємо свою увагу під час спалаху коронавірусу на організації, які мають наземні ресурси та досвід, щоб допомогти уповільнити поширення та захистити як прифронтових постачальників медичних послуг, так і громадських організацій", - сказала Хелен Сміт Прайс, президент The Coca- Фонд Кола. - "Ми з гордістю підтримуємо велику роботу наших давніх партнерів у Червоному Хресті та Червоному Півмісяці у такий критичний час".

 

Бізнес-підрозділи та розливні напої Coca-Cola також використовують популярні маркетингові активи, такі як бігборди та канали соціальних медіа, щоб сприяти обміну повідомленнями з питань охорони здоров'я та безпеки Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

 

Компанія та фундація продовжують оцінювати можливості отримання грантів, пожертв та іншої підтримки в усьому світі в міру розвитку кризи. Потреби оцінюються на місцевому рівні, оскільки ринки пробиваються через фазу спаду, відновлення та повернення до нормального стану пандемії.

 

"Американський Червоний Хрест вдячний таким партнерам, як" Кока-Кола ", за активізацію спонсорства в умовах цього важкого та непевного часу", - сказав Кобі Ленглі, SVP, Міжнародні служби, Американський Червоний Хрест. - «Вклад Coca-Cola підтримує зусилля глобальної мережі Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, щоб уповільнити поширення цієї хвороби та полегшити страждання, викликані пандемією. Ми щиро вдячні за їхню щедру підтримку в цей складний час».

 

З 1917 року Кока-Кола та Червоний Хрест об'єдналися для підтримки громади, яка потребує,  допомоги під час ліквідації наслідків катастроф, дорожньо-транспортних пригод тощо. Компанія «Кока-Кола» та Фонд «Кока-Кола» - разом з мережею місцевих партнерів з розливу по всьому світу - підтримують Міжнародний рух Червоного Хреста та Червоного Півмісяця за рахунок фінансових внесків, пожертвувань напоїв, волонтерства працівників та шляхом обміну активами маркетингу тощо.

 

(Детальніше про більш ніж 100-річне партнерство див. за посиланням - Read more about the more than 100-year partnership).

 

Міжнародний рух Червоного Хреста та Червоного Півмісяця підтримує потребуючих людей вже більше 150 років. Він складається з Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ), Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (IFRC), та 192 національних товариства Червоного Хреста та Червоного Півмісяця (серед яких є Товариство Червоного Хреста України) - команди, що допомагають рятувати постраждалих в різних складних ситуаціях та налагоджують обмін повідомленнями громадського здоров’я, щоб допомогти сім'ям, щоб вони могли залишатися в безпеці під час пандемії коронавірусу.

 

Довідково:

 

У цей складний час для системи охорони здоров’я України, ТЧХУ працює за підтримки гранту фундації Coca-Cola. Цей грант є благодійною програмою компанії, для оперативного вирішення проблем, пов’язаних з пандемією COVID-19 в країні.

 

За  спонсорські кошти  Компанії «Кока-Кола» та Фонду «Кока-Кола» для боротьби з COVID-19 у шість ключових лікарень України працівниками ТЧХУ буде придбано і доставлено на благодійній основі життєво важливе обладнання, а саме:  3 апарата для штучної вентиляції легенів, 12 моніторів стану пацієнта, 5 аналізаторів електролітів та газів крові, 1 аналізатор крові/pH/електролітів/метаболітів та 1 біохімічний автоматичний аналізатор метаболічного профілю IVD, стаціонарний.

 

 

 

 

 

 

Кока-Кола Беверіджиз Україна, наш багаторічний партнер, активізував свої зусилля для подолання кризи. Він продовжує виробляти та надавати необхідну продукцію вразливим категоріям населення у ці складні часи. Разом ми вже передали понад 40 000 пляшок води та напоїв для медичних закладів, які лікують пацієнтів з коронавірусом, і ця співпраця буде продовжуватися.

 

Приватний сектор та неурядові організації України працюють разом у напрямку протидії пандемії та надають важливу допомогу для забезпечення здоров’я і безпеки людей. Ми сподіваємось, що спільні зусилля ТЧХУ та інших міжнародних організацій у боротьбі з пандемією, подарують людям надію. Позитивні зміни можливі тільки тоді, коли всі працюють разом і рухаються до однієї мети – і в цьому ми єдині.

 

Щоб дізнатися більше про глобальне зобов’язання  Coca-Cola та допомогу у запобіганні подальшого поширення вірусу, перейдіть за посиланням -https://www.coca-colacompany.com/.

 

Додаткова інформація про фундацію Coca-Cola - https://www.coca-colacompany.com/shared-future/coca-cola-foundation.

 

 

Фото - Прес-служб НК ТЧХУ та Фонду «Кока-Кола»

За джерелами:

https://redcross.org.ua/2020/05/chervonyi-hrest-ukrainy-za-pidtr/

https://www.coca-colacompany.com/news/the-coca-cola-foundation-supports-red-cross-and-red-crescent-societies-in-90-plus-countries-impacted-by-covid-19

 

Переглядів: 407 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 00:00
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024