Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2020 » Травень » 26 » ВООЗ припиняє клінічні випробування "небезпечного" гідроксихлорохіну на пацієнтах з COVID-19
07:13
ВООЗ припиняє клінічні випробування "небезпечного" гідроксихлорохіну на пацієнтах з COVID-19

ВИМУШЕНА  ПАУЗА

 

 

 

 

 

 

 

ВООЗ припиняє клінічні випробування "небезпечного"гідроксихлорохіну на хворих на COVID-19

 

 

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Гебрейсус заявив в понеділок, 25 травня, що клінічне дослідження препарату гідроксихлорохіну від малярії на пацієнтах з COVID-19 прийшло до "тимчасової паузи".

 

Пауза зроблена по тій причині, що зараз всі дані з безпеки препарату перевіряє Рада з моніторингу безпеки даних, передає УНН з посиланням на Xinhua.

 

"Виконавча група зробила тимчасову паузу гідроксихлорохіновій групи у випробуваннях солідарності (з англ. Solidarity Trial - міжнародне клінічне дослідження, покликане допомогти знайти ефективне лікування COVID-19, запущене Всесвітньою організацією охорони здоров'я), в той час як дані з безпеки перевіряються Радою з моніторингу безпеки даних", - сказав Гебрейсус.

 

Нагадаємо, минулого тижня в медичному виданні Lancet опублікували результати дослідження, проведеного вченими, які проаналізували статистику по лікуванню гідроксихлорохіном по всьому світу.

 

За їхніми даними, препарат від малярії і ревматологічних захворювань гідроксихлорохін при лікуванні COVID-19 створює додаткову загрозу смерті через ускладнення з боку серцево-судинної системи.

 

Фото - з відкритих джерел

За джерелом:

https://www.unn.com.ua/uk/news/1871229-vooz-pripinyaye-klinichni-viprobuvannya-nebezpechnogo-gidroksikhlorokhinu-na-patsiyentakh-z-covid-19

 

Переглядів: 289 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 10:34
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024